İnsanda ne plaka alacak akıl kalıyor ne de laf edecek ... O kadar şey oldu gıkım çıkamadı...
Hepiniz sağolun. Allah hepimizi korusun.
Printable View
İnsanda ne plaka alacak akıl kalıyor ne de laf edecek ... O kadar şey oldu gıkım çıkamadı...
Hepiniz sağolun. Allah hepimizi korusun.
Çok gecmis olsun. Verilmiş sadakanız varmış. Allah beterinden korusun herkesi.
Geçmiş olsun..... Üzüldüm vallahii...
Yuhh artık..Nasıl bir şaka bu? Cidden verilmiş sadakanız varmıs..
Cok gecmis olsun. Memlekette dangalak cok. Benzer bir olay 3-4 sene once Silivri-Kinali arasinda benim de basima gelmisti. Gece 12-01 civari ben sol seritten Kinali yonune 110-120 km hizla giderken karsimdan bir arac geliyordu, yolda isiklandirma olmadigi icin ben karsi seritten geldigini dusunmustum, fakat arac yaklastikca benimle ayni seritten ters yonde geldigini farkettim kafa kafaya dalmaya 30-40 metre kalmisken ani bi hamle ile yirtmistim durumu.
ulan nasıl bir olay bu böyle düşmanımın başına gelmesin
verilmiş sadakatınız varmış
geçmiş olsun
çok geçmiş olsun...
çok geçmiş olsun trafikte başımıza ne geleceği belli değil
Çok geçmiş olsun iyi bilirim bu kavşagı, dikkatli davranmak lazım
Sent my iPhone using
çok geçmiş olsun anlık dikkat kurtarmış sizi ama ne matıkla o oradan girmiş geri zekalı olmak gerek..
çok geçmiş allah hepimizi kazalardan belalardan korusun o sahsa küfürlerin en alasını ediyorum
çok geçmiş olsun allah korumuş o şahısa söylenecek çok şey varda neyse
Cok gecmis olsun.Boyle insan musveddelerine yapacak cok se var da...
Geçmiş olsun,yapılabilecek en büyük hatayı yapmış o dengesiz sürücü...
geçmiş olsun. büyük bi kazadan kurtulmuşsunuz
malesef adına insan diyemeyeğimiz kişilerle aynı ortamı paylaşıyoruz.
Yorum yaparken İstanbul şartlarını da dikkate almak lazım tabi. Ben Ankaradan İstanbul a taşınan bir Puntocu olarak otobanda ters yönde gelen çok araba gördüm. Nedeni şaka gibi ama İstanbulda tüm yolları ayırmışlar. Diyelim o yolda kaza oldu sittin sene(60 sene) o yoldan çıkmanın imkanı yok. Tek yol bir şekilde dönüp ters taraftan gitmekte. Yıllardır İstanbul da oturan arkadaşların dediğine göre İstanbul BŞB bu yaptığı işi büyük bir devrim gibi yansıtmış ama benim gibi ANkaradan gelip kurallara uyim derseniz o yolda kaza olduysa 3-4 saatte gideceğiniz yere gidemiyorsunuz. Kısacası konuyu açan arkadaşa hak vermekle beraber, İstanbul şartlarının çok farklı olduğunu da konumuza not düşmek isterim.
Hepiniz çok sağolun arkadaşlar...
@SKELETER.... Üstadım geç gitmek hiç gitmemekten daha iyidir.
Çok geçmiş olsun..
Allah korumuş, gçmiş olsun.