Orhun1907fb Nickli Üyeden Alıntı
Tum gun araçlarla uğraşan biri olarak kesinlikle hondanin hic bir zaman alindigi paralari haketmeyen bir Marka olduğunu düşünüyorum.30 bin lira para veriyorsun adamlar sana hala vtec adi altinda teknolojik hic bir özelliği bulunmayan (bence) sarfiyati ust düzey performansi orta düzeyde atmosferik motorlu araç veriyor.Arabanin icine bindigin ilk an (kapi kapanma sesi) neredeyse kuş serisi kadar dandik gerçekten anlatilmaz. O araclarin yan darbede alacağı şekli cok merak ediyorum :) Plastik kalitesi dandik ve oyuncak gibi dizayna sahip.Yol tutus neredeyse her serisinde zayif , yol sesi arabanin icinde yalitim yerlerde.Ama gel gelelim bu araclara inatla binilmeye devam ediliyor.Birazda bence kimse alinmasin ama halkimizin cahilliginden kaynaklaniyor bu durum , aracin piyasadaki 2.eline o kadar önem verir olmusuzki cok yuksek paralara cok kalitesiz araclara binmeye devam ediyoruz.Bence bravo gibi civic ten çok daha üstün bir araci civicle karsilastirmak hakaret sayilir.Civic once manuel tuketim degerlerine yakin (ayni demiyorum bakin yakin) bir yari otomatik yada tam otomatik sanzuman uretsin ondan sonrada diesel motoruda mj kadar iddali olsun belki ondan sonra kayda değer bir karşılastirma yapilabilinir.Tabi turbo benzinli aracta uretSin artik bir zahmet.Dayanikli sorunsuz diye atmosferik motorlarin arkasina sığınmasin artik :)