Hayırlı olsun. Ama bu evo değil. Punto :) Aslında çok fark var
Printable View
Hayırlı olsun. Ama bu evo değil. Punto :) Aslında çok fark var
hayırlı olsun ancak sıfır km evo'yu nerden buldunuz bu 2011 model değilmdiir :s
siyah bi başka oluyo :)
5K LOUNGE 1.3 MULTIJET 75HP 40.040
araç eğer fiat'ın sitesinde olan bu modelse 500TL indirim ile almışsınız.. çok rahat 39'a alınabilirmiş ama istanbulda:.
hayırlı olsun. ben kredi mevzuunu soracağım. fiatın 18 ay 18 bin sıfır faiz kampayasından mı aldınız yoksa başka bir kredi mi kullandınız. çünkü ödeyeceğiniz faizin azlığından falan bahsetmişsiniz de kafama takıldı.
Malesef oyle dusundugunuz gibi değil.Sizin listede gordugunuzda start&stop yok.Start stopsuz fiyatı o.Ben Birmottan önce enriko aliberti poyraz ve trabzon tunalara su anda aldıgım aracın aynısını sordum 41500 cektiler.
Ve indirime yanasmadılar ki takası bahsetmemiştim.Birmotta hem takasa aracımı verdim hemde bu fiyata aldım...
şimdi oldu. teşekkür ederim. ben de 18 ay sıfır faiz başvurusu yaptım da o yüzden sordum. dedim acaba küçükte olsa bir faiz alıyorlar mı ama sizinki farklı bir kampanyaymış.
kardeşim hayırlısı olsun kazasız belasız kullanın, dün aracınızı canlı görmek nasip oldu ayna gibi parlıyordu servis kısmının orda hatta biraz baktım dolaştım sağında solunda kesin sıfır dedim yoksa birmot bakıma gelmiş aracı bukadar parlatmaz dedim :D :D eğer fark ettiysen benimde aracım önünde duruyordu metalık beyaz evo :D
Vaaaay berkan sevindim hayırlısı olsun kazasız belasız kullan.Polo'yu verip punto aldın sanırım. :) kopamadın sende benim gibi. İyi günlerde kullan satacağın zaman haberim olsun:)
Şaka bir daha asla siyah araba almam...
Güle güle kullanın hayırlı olsun
Kazasız belasız güzel günlerde kullanın.
Hayırlı olsun.
Dün akşam arabamı teslim aldım.
Tekrar eski gunlerdeki gibi puntocu olmak harika.
Ayrıntıları ve fotoları aksam paylasacagım.
hayırlı olsun tekrar, fotoları bekliyoruz, start stop lu ise iyi fiyat..
Hayirli olsun.kazasiz belasiz.
Hayırlı uğurlu olsun aracınız :) Allah tekerini düz bastırsın.
Start&stop da araç durduktan sonra stop ediyor. Debriyaj pedalına bastığınızda normal süresinden çok daha kısa zamanda marş veriyor ve hemen çalışıyor araç.
İçini dışını sevemediğim bi araç bu yeni punto. Evoya değişmem yani. Tabi bu benim tamamen şahsi görüşüm. Ama şu anda sıfır araç alacakların evo alma şansı ne yazık ki yok.