aYNeN kAtıLıYoRUm...
Printable View
hocam lütfen eleştirinin de bir sınırı var..bende o forumdayım ve çok şükür aklım da var fikrim de..astra h aracım var şu zamana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım ama kronik problemleri yok mu tabiki var her araç gibi..Türkiyede en çok satan kasalardan birtanesi h kasa..şu dediğinizi oradaki bir arkadaş yazsa kızarsınız..ayıptır..
city modu candır.ve puntonun en belirgin farklı özelliklerindendir.ferraride bile city modu yok. değerini bilmek lazım. arıza varsa çözümü de var. şikayet edenlerin tamamına yakını ya beleş ya da yarı fiyatına yaptırdı ki yapılanın da iki yıl garantisi var...
city mod ne işe yarıyor?
Hortlama! her aracın vardır bir sıkıntısı puntonun kronik problemide budur
bu arada ilker hocam niyetinizi şaka olarak algılamak istiyorum çünkü daha önce ben o siteden bir alıntı yapmıştım ve böyle saldırganca değil izlendiğimizi belirterek ve o olaydan sonra sitemiz ile o site arasında güzel bir arkadaşlık bağı kurulmuştu..ayrıca yazılanlarda ben bir sıkıntı görmüyorum o zaman onlarda opel en kötü alman mı başlığına nazaran böyle bir konu açsınlar ve biz böyle hep birbirimize saldıralım var mı böyle bir mantık!!