c-max garajda basına benım pitbull lu baglıyacam sıze karsı onlem alacam :D
Printable View
c-max garajda basına benım pitbull lu baglıyacam sıze karsı onlem alacam :D
hayırlı olsun... kazasız belasız kullan...
Hayirli olsun Bulent abi gule gule kullan
eser & murat sagolun yanarım yanarım spoylerle marspıyellerım gıttı ustunde ona yanarım :( murat sende c-max ıcın rs spoyler varmı :)
ALLAH kaza bela vermesin dostum güle güle bin
hayırlı olsun abi cmax güzel araba :) senin dükkan nerde?
sagol ozan, bizim şirket 1.sanayı sıtesınde 2830 sokakta caminin sokağı...
abi güle güle kullan, tekerine taş değmesin. foto koymamışsın?
Denedik, bindik, gezdik :)) Masallah guzel arac. Kazasiz, belasiz Güle güle kullanın babam benim. Artık kredisi bitince kızına da bir guiletta alırsın :))
hayırlı olsun.
Kazasız sürüşler
bende merak ettım scenıc teki problemı 2. el alacak olsam lıstenın basında olurdu otomatık vıtes ve cıft sanruf la :)
amcamda var scenic 2001 model, 11 senedir severek biniyor son bi kaç senedir QQ alıcam diyor sonra param yok diyor ama masraf çıkarsaydı kesin satardı çoktan. o 6 ayda satılan araçtaki problem(ler) ya kişiseldir yada abartılmıştır.
bülent bey yeni cmax izlenimlerinizi paylaşırmısınız bizlerle puntodan sonra aradaki farkları vs yakıt tüketimi konfor vs...
Aracın hayırlı olsun. Jantları nereye bıraktın. Bir denerdik.
c-max izlenimlerim :gercekten segment farkından dolayı cok rahat buyuk olması benım ıcın cok ıyı oldu ozellıkle bagajın.donamın olarak 1.6 125hp motor cok atak 2 vıtes 100km 3 vıtes 140 gosterıyor ıbre :) daha 300 km de bu arada,yakıt olarak evo ıle aynı 8,5lt gosterıyor ortama,genelde ford grubu sert suspansıyonlu araclar olarak bılınır ama sehır ıcı kullanım ıcın baya rahat...
konfor olarak hız sabıtleyıcı,seslı kontrol,sıyah arka camlar ,otomatık park,elek katlanır ayna,bagajda 12v girişi aklıma gelenler.bunda eksık olan dıgıtal klıma.
jantlar ın orada satmadıysa :) denemek için para istiyordu en son olarak :)
kaç para? :)