senin araban asık degilmi ?
bugün o yoldan geldim.Tekirdağ-keşan arası yollar yamalı araba devamlı zıplıyor.Keşandan sonra korudağından geliboluya kadar yol çalışması var ve bazı kesimlerde tek şerit haline geliyor.Bunlara rağmen yinede başka yoldan gidilmez.Ben gelibolu-ç.kale arası yolu çok severim![]()
senin araban asık degilmi ?
anlamadım ?
basık degilmi
tekirdağ-keşan arası gerçekten çok kötü.Diğer yön bu şekilde değil.Birazda hızlı gidiyorum herhalde araba 40-50 km zıplaya zıplaya gidiyor.
Askerliğimi Çanakkalede yapmıştım 116 da 1995 te..Eceabat mı ne vardı sanki,feribota binmiştik..o yol neresi oluyor..Sanki oradan çok çabuk gitmiştik..Belkide yol bitsin istemediğimden çabuk gelmiştir![]()
Mesajlarda anlatıldığı gibisürekli bir yol çalışması var. Yol çalışması olmayan yerlerde de yollar çok kötü, sürekli bir yama sürekli parçalanmış asfalt hoplaya zıplaya içiniz dışınıza çıkıyor. Hızlı gitmek istesenizde gidemezsiniz en fazla 90. Biraz arabanızı seviyorsanız 70-80 arası. Git git bitmiyor yol.
Bir ara yol gürültüsüne inannamadım arabanın altında bişeymi var aceba lastikte fln bir problemmi var diye durup baktım. Gerisini siz düşünün.
Beyler yardım edin. Nasipse hafta sonu yola çıkıcam ama hiç gözüm yemiyor.NE YAPMAK LAZIMDIR , BİR HAL ÇARESİ YOK MU BUNUN ?
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Otobüse bin![]()
For the Horde!
Sanki biraz abarti var dostum bin arabana herkesin gittigi yoldan git iste topu topu 350 km yol
Ne demişler te..... kaçınılmassa zevk almaya bakıcaksınGözümüzü karartıp vurucaz yollara kendimizi.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri