Arkadaşlar. Yol bilgisayarındaki A değerlerini anladım da devamında (menüden açarsan tabi) B değerleri de mevcut. kullanma kılavuzunda açıklayıcı bilgisi yok. ne işe yaradığını bilen arkadaşlar var mı acaba?
Arkadaşlar. Yol bilgisayarındaki A değerlerini anladım da devamında (menüden açarsan tabi) B değerleri de mevcut. kullanma kılavuzunda açıklayıcı bilgisi yok. ne işe yaradığını bilen arkadaşlar var mı acaba?
B değerlerini ikinci bir yol bilgisayarı gibi düşünebilirsin. Örnek, aracı aldığında B değerlerini aktiflemiş olsan ve hiç sıfırlamasan, sadece kontrol amaçlı A değerleri ile oynamış olsaydın, B değerleri sana aracı aldığından buyana olan km, ort tuketim gibi değerleri gösterecekti.
Buda benim beyaz meleğim....
b değeri kendini her yüz saatte bir sıfırladığı için arabayı aldığından beri ne yaptın ne ettin tekip etmek ne yazık ki mümkün değil.....
benim arabamda trip B kendini sıfırlamıyor aldığımdan beri kayıtta!
acaba oradaki toplam km verisi, aracınızın km saati ile aynı mı?
İlginç, biri sıfırlıyor diyor, biri sıfırlamıyor diyor
Ben aldığımda bilmiyordum menuden aktif edilmesi gerektiğini, geçenlerde aktif ettim B yi. Bende 100 saatte kendini sıfırlamıyor diye biliyorum.
Grande, Punto Evo, Bravo arasında farklar mı var acaba ?
Buda benim beyaz meleğim....
önce B değerlerinden birini getirin ekrana ( ortalama hız, ortalama tüketim gibi BOT vs) ve B değerlerinde birindeyken trip tuşuna basılı tutun bakalım sıfırlayacak mı
ilk soru için de şöyle bir cevap verebiliriz 2 ayrı kayıt gibi düşünün mesela depoyu her fullediğimde A tripi sıfırlıyorum. B tripi ise bırakıyorum geneli görmek için.
ya da nasıl kullanacağınıza göre değişebilir. mesela samsuna gitmiştim izmir samsun 2 sinide sıfırladım. sonra ordan geri döndüğümde yazlıkta da sadece A yı sıfırladım mesela yazlık içerisinde ne yakıyorum gibisinden
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
B tripi istediğin zaman sıfırlayabiliyorsun aynen A'yı sıfırlayabildeğimiz gibi![]()
Ama bende de B trip 100 saat olunca kendi kendisini sıfırlıyor. Ben onu uzun dönem ortalama tüketimi göstermesi açısından kullanıyorum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri