Teknik verilere bakılırsa astra çok az bir farkla avantajlı görünüyor ama pilotaj çok önemli.
Printable View
Teknik verilere bakılırsa astra çok az bir farkla avantajlı görünüyor ama pilotaj çok önemli.
bahsettiğim astra chipliydi. hatta belirtmiştim 90hplik standart astraları 3-4 boy geciyor bu astra. yani ben 5hp guclu değil o benden nerdese 15-20hp daha guclu ;) buarada 1,6 ve üzeri konusunda katılıyorum herkes saskın otomatik araba nasıl boyle gider diye :D 95lik motor farklı bir dunya herzaman soyluyorum bunu
birde ben meraktan kantara soktum puntoyu cokta hafif değil aslında. full donanım bendeki 1280kg sofor haric cıktı yeni kalibrsyonlu kantarda
Doğrudur, çok güzel çok keyifli sürmesi zevk veriyo, bende ilk aldığımda meraktan kantarda ölçtürmüştüm 1160 gibi falandı ama çokta emin değilim 15 ay oldu :)
Geçtiğimiz günlerde ışıkta beklerken arkamda otobüs vardı onun sağına zulaya eski 1.4 85 hp lik fiesta saklanmış , ben ışıktan kalktım ama gayet normal sonra sağımda bi yanaşma oldubi baktım fiestacı kapışmak istiyo sadece eco yu kapattım yapıştırdım , kaldı ki yapıştırmadan önce bu benim yarı boy onume geçtiğinde ben kapışayım istedim, 1 2 3 başbaşayken herhalde 3 ün sonuna doğru fark geçtim hatta aynı anda sert bir viraja girdik ben aracıma güvendiğim için en soldan bastım devam ettim ilerde yavaşlayıp hayırdır niye kapışıyon dedim kaç hp senin arac dedim söledi, dedim yalnız bu normal punto değil plakadan da anlayacağın üzere 95 hp ve triptonik ve otomatikte kullandım deyince çocuk resmen sus oldu :)
tamamen pilotaj faktörü aracın eğer doğru devirlerinde vites attıysanız o zaman astra bakmıştır ama 4. vitesten sonra astra geçer ki ben kapışmıştım 1 tane astrayla arkadan sellektör yapmıştı ankarada:D
Ben de denedim ilk kalkışta çok fark olmasa da 2. vitesten sonra Astra uzadı :) 95hp lik yeni Astra'lar gerek kalkışta gerekse toplam hızda daha avantajlı, anti patinaj sistemi olmayan 75 hp mjet puntolar devirli kalkmaya çalıştığınızda patinaja sarıp zaman kaybediyor, devirsiz kalkışta da turbo boşluğu yaşıyorsunuz ancak 95 hp punto ile 95 hp Astra ctdi arasında böye bir fark olacağını sanmıyorum :)
tanıdıgında veya kendisinde standart 95lik astra olan varsa denemek isterim. hatta standart 1.3 dizel ne varsa denemek isterim karsıyakada oturuyorum
bende tecrübemi paylaşayım o zaman,çevre yolundan bucaya girişteki ışıkları bilen bilir :) 3 şerit yan yana ben,astra ve (muhtemelen benzindi o gaza getirdi çünkü :D) auris vardı. Bende son ses müzik açık astradaki eleman beni kesiyo,auriste en sagda durdu gaz veriyo tatlı tatlı :) vitesler takıldı herkes kapışmaya hazır :D aurisi fena harcadık astrayla :D
en önde bendim,ta ki 3 ten 4 e alırken astra saglam uzadı,sonra bende zorlamadım :)
Bu tarz hız denemsinde 6ya geçen oluyor mu ki :) 5te vermez mi son hızını.
Bir de 95 Punto'nun Tork bandının 1500rpm'de başlamasını yabana atmayın ;)
bence bu sekilde genellememek lazım. sonucta turbonun yapısı, motor hacmi, verimi, egzosun yapısı bilr bunların hepsi farklı değişkenler. gercekten kesin bir sonuc ogrenmek için aslında aracı dyno cıkarıp grafiği incelemek lazım ancak his olarak mesela 95lik punto evoda gazı diplediğinizde ivmede nerdese 4500e kadar azalma bile yok gibi birşey ama dediğim gibi his olarak. net konusmak için dyno cıktısı gormek ve yorumlamak lazım.
95 lik puntoyu denemiştim de bence 3 binde sonra ivmelenme hissedilir derecede düşüyor..tabikide ivmelenme : motorun durumuna aracın durumuna bakımına taaa ki hava filtresinin temizliğine kadar değişebilir fakat genel olarak dizeller 3 binden sonra torkunda düşüş yaşanır ve yeni bir vitese atmak hem yakıt açısından hem performans açısından daha iyi olur..
acıkcası 3binden snra sanki biraz daha gaza basıyomusuz gibi his veriyor hatta ondan dolayı baska 95lik puntoyla denemeyi cok istiyorum bizim aracta mı değişik durum var yoksa tum 95likler boyle mi diye ya da bana mı oyle geliyor diye geyiğini yapmıstık arkadaslarla ama deneyip gormek lazım tabii ki. ustteki msjımda da yazdıgım gibi karsıyakadayım isteyen tum standart dizel 1.3lerle denemek isterim
kusura bakmayın giremedim nete :)
evet 3 ncü viteste roll yaptığımızda evo önden fırladı 3 ün sonlarına kadar önde gitti 4 e geçişte astra yanaştı yavaş yavaş yanımdan geçti 4 ün sonlarına doğru 1,5 boy önüme geçti 5 e attığımızda yaklaşık 3 boy farkla önümde 195 e kadar gitti sonra frene bastı :)
daha sonra 4 ncü viteste denedik 4 te yine 60 km hızla gaza bastık evo yine önde gitti ama yine devir sonlarına doğru astra uzadı gitti zaten 5 nci vites hız yine 195 3 boy önümde sürekli devam ettik.. drag denemedik onu denicez ve bu sefer drag ı da roll ude vidyoya alıcam. şunu anladım ki bir chip yapsak astra arkadan bakar durur :d
engin isterseniz haftaici araclari deneme bahanesiyle mini bulusma yapar hem bol bol muhabbet ederiz ne dersiniz?