küçücük Bartında belki 100 tane grande punto vardır hocam. kendim bartınlıyım.. Her akşam iş çıkışı gezerken 10 tane Gp ye rastlıyorum. sanırım herkes aracından çok memnun satan yok :) Ben dahil
Printable View
Ben de Ulus'luyum 15 gün önce memleketteydim. 1 tane Punto'ya denk geldim Amasra'da mavi orlens mavisi 2006-2007 GP'ydu ama aracı biraz modifiye etmiş ve batırmıştı. :)
Ama araç bizim oralara göre değil bu bir gerçek, ulusta malum köy yollarına vurmak zorundayım. Asfalt arabası diyelim. :)
güneydoguda durum:b segment en tutulan araç.. fiesta...c segment en tutulan ve en cok rastladıgım arac..astra j kasa..punto memurdan baskasında yok.. bravo nerdeyse hıc yok...alanlar yine memur..ticaride ise transit ve conncet almış başını gitmiş... fiat içinse... linea ve fiorino... yoksa satış bile yapamaz fiat bayileri buralarda.
74 xx 283 Plakalı puntodan bahsediyorsunuz sanırım :) ön camında saçma bir yazı olan siyah jantlı punto :) hayret beni görmemişsiniz hergün amasradayım :)
Amasrada Punto çok yok evet ben merkezde oturuyorum burada çok var.. Bartına yolunuz düşerse Dervişoğlu Sinemalarında çalışıyorum çayımı içmeye beklerim :wink:
2011 model o km'de dualogici 25.500 TL ye almıştım....varın siz düşünün! bu ne fark !
Artık kurbana inşallah süpriz olursa ramazana ama zor görünüyor. :)
Bizim kuzenler geliyor sinemaya oraya çocuk filmi geldiğinde götürüyor amcam. Bayramda uğramaya çalışırım. Teşekkürler. :)
Evet bahsettiğiniz puntoydu ve rezaletti bence. Nasıl becermiş o hale getirmeyi anlamamıştım insanda biraz zevk olur. =)
yanlış olmasın , benim bahsettiğim araç 1.3 dizel 95hp dualogic lounge paket, 1.4 fire değil..