şimdi gizem ciğim kazanan arkadaş kim bekliyoruz
Printable View
şimdi gizem ciğim kazanan arkadaş kim bekliyoruz
Arkadaşımızın verdiği cevaplar doğrudur..
2. soruya istinaden; En uygun hava yastığı gazı azottur. (Havanın, hacimce yaklaşık %78'i azot gazıdır) Azot gazı alkali metal azitlerin bozulması sonucu elde edilebilir. Hava yastığı sistemi; ilk darbeyi kaydeden sinyaller tarafından harekete geçirilir. Bu sodyum azid içeren bir peletin hızla yanmasını başlatır ve torbayı doldurmak için geniş hacimde azot gazı yayılır.
3. soruya istinaden; İlk iki birim SI (uluslararası birim sistemi) sistemine göre uzunluk birimleri olup, sonuncu birim olan paskal basınç birimidir.
Meslektaşımı kutlar, hediyesini iyi günlerde kullanmasını dilerim :)
Az sonra yeni hediye ve yeni soru grubu yayınlanacak. Bu sefer ki kategori sinema..
Tebrikler anvil ;)
tebrikler maşallah bütün hediyeleri götürecen gibi
Armor ALL ----- Kemal Oto -------- lordrivendel
t- shırt--------- GrandePuntoTR--------anvil
Armor ALL-------- Kemal Oto ----------- anvil
anvil yeter çık aradan bize bişey kalmadı :P:P:P:P
1.Shrek 3 filiminde eşek karakterini seslendiren yabancı aktör kimdir?
2. Karayip Korsanları serisinde Will er karakterini canlandıran Orlando Bloom ‘ un rol aldığı diğer bir fantastik macera türündeki üçleme filmin orijinal adı nedir?
3.The Crow filminin başrol oyuncusu olan ve film çekimleri esnasında vefat eden ünlü aktör kimdir?
kazananın ödülü grandepuntotr t- shırt 2 adet
kolay gelsin
ben buldum ama söylemiyorum :D
1-eddie murfie
2-lord of the rings
3-brandon lee
1-) Eddie Murphy
2-) Lord of ther Rings
3-) Brandon Lee
cevaplar doğru. emre burun farkıyla kazandı :D
Daha önce kazanmış olmasam çamura yatardım "Eddie Murphy" yi yanlış yazmış diye :)
ilkinde de en hızlısıydım bu bağlantıya ve f klavyeye rağmen..kafadan yazdım ben..google cı değilim:P
tebrikler shoparr 2 adet GRANDE PUNTOTR t- shırt kazandın
Brandon Lee yada Lotr için google'a gerek yok zaten :)