sarıda güzel durur ama kırmızı daha bi güzel durur diyorum **** kendim yapmıştım bende ama kaliperleri boyadım bitek, kampanalara dokunmadım. kendi modifiyeni kendin yap bölümünde paylaşmıştım bi bak istersen
Yarın sabah Punto EVO mu 30 bin bakımına götürücem , hazır araba orda duracakken disklerin kaliperlerini ve arka kampanaları boyatmayı düşünüyorum aklımda bikaç renk var ama boyatmayadabilirim fren balatalarıda değişçek bi zararı olmaz heralde
sarı (renonun trophy sarısı) yada kırmızı boyatmayı düşünüyorum SİYAH Arabaya en çok gidecek 2 renk, varsa tavsiyeniz sizde ekleyebilirsiniz
2010-Nisan , Punto Evo 1.3 Multijet Dynamic
sarıda güzel durur ama kırmızı daha bi güzel durur diyorum **** kendim yapmıştım bende ama kaliperleri boyadım bitek, kampanalara dokunmadım. kendi modifiyeni kendin yap bölümünde paylaşmıştım bi bak istersen
çok parlak olmamak şartıyla güzel bir krom renge boyasan daha güzel olur kişisel görüşündeyim.
benim kaliperler ve kampanalar kırmızıya boyalı gayet hoş duruyor bence siyahta
Bizim orjinal 15'' jantlarda kırmızı pek kendini göstermiyor gibime geldi
can-asan arkadaşın aracından foto izinsiz koydum ama örnek olsun diye
Konu EvoKoray tarafından (04/08/2012 Saat 02:49 ) değiştirilmiştir.
bence sarı daha canlı gösterir...
evo abart scorpionu bir incele sarı mukemmel gorunuyor aracım sıyar olaydı sarıya boyatrdım
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Sarı candır.Ayna kapaklarınıda sarı yaparsın.
TSİ Jetta.
30 bin bakımını yaptık bu gün öğlene kadar çalıştıkları için boyama işi boş bi zamanıma kaldı büyük ihtimal Sarıya boyayıcam , ayna kapaklarınıda Sarı yaparsak baya uyumlu durucak
kırmızı da Olur ancak Sarı daha çok dikkat çeker gibime geliyor.
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
Bence boyatma özenti gibi duruyor....
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
her iki renk yakışır,
daha çok dikkat çekecek olan bence sarıdır.
Sari bence
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
ben arka kampana ön kliperler kırmızı ısya (300 santigrat) dayanıklık sprey boya ile boyadım
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri