Maddi sıkıntılar ve saygı yitirilmiş durumuda eklenince bırakın durup bakmayı adamı yakalasan belkide benim yaptığım ne malum diyecekti...Araçlarımızın korunması gözetilmesi için artık Allahtan başka sığınacak yerimiz kalmadı...Dünden kalma bir anım var tam yeri sanırım...Eskişehirde 5 dakikalık bir işim var diye yol kenarına bulabildiğim bir boşluğa sığıştım, 5 dakikada da geldim, bir özürlü aracı önümde mevcut olan cebe girmiş yazık zar zor kapıdan çıkmaya çalışıyodu hemen çekeyim dedim yok kardeşim dedi 3 araba arkanda özürlü yeri var ama orasınıda doldurmuşlar bak bu halimle yürümek zorunda kalıyorum dedi ve gitti ama adam camını açık unuttu bende sonradan fark ettim baktım baktım yok hadi dedim biraz bekliyeyim tam o sırada bu adamın aracının arkasında bekleyen biri var onunda yanına bir kişi geldi bekleyen hemen dediki şuna baka arabayı nasıl park etmiş bunları asacaksın hiç saygı kalmamış kimseye ********ler diye konuştu gittiler dona kaldım orada park eden özürlü ve onun parketmesi gereken yere parkettikleri için adamın söylendiği yere bırakmak zorunda kalmıştı arabasını ama görmeyen gözler ve düşünemeyen bir beyin herşeyi altüst etti ve gitti artık bundan ne sonuç çıkarsa işte...Ha bu arada adamın camını bir şahitle kapattık (ön camları otomatik değildi allahtan) ne olur olmaz diye....Çok geçmiş olsun allah beterinden sakınsın...İnsanlık genede ölmesin ki hiç insan kalmadı dediğimiz ülkemizde çoğalsın düşünebilen saygı duyan ve seven insanlar çoğalsın...