Arkadaşlar bu ampüllerin teknik bilgilerini nereden buluruz? kaç voltta kaç amper çekiyor, watt cinsinden gücü nedir vs vs ?
Yazılanlardan anladığım kadarıyla Farlara gelen fazla gerilimden dolayı ampüller dayanmıyor ve erken ömürlerini dolduruyor. Belki ampülden önce bir dc dc dönüştürücü ile gerilim regüle edilip ampülün ömrü daha uzun hale getirilebilir.
Bu ampüllerin yağmurdaki performansını orijinal ampüllerinden daha çok beğendim. Bence, sarı ışıktansa beyaz ağırlıklı ışık daha performanslı.
bende philips x-treme vision aldım 1 haftadır kullanıyorum orjinale göre gayet başarılı. arkadaşımın puntosunda osram var ve benimkini gördükten sonra oda philips almak istedi. renk olarak philips daha beyaz ve dana net gösteriyor. fiyat olarakta hb den 49 TL ye almıştım fakat gonderımı 6 gun surdu. birdahada hb den urun almam...
fark göremedik diyenler far fotoğraflarına göremi yorum yapıyor yoksa duvar fotoğrafına göremi? yada beyazlığa vsmi bakıyorsunuz? duvar fotoğrafında ışık yoğunluğu olarak dehşet fark var, siz böyle diyince tekrar baktım acaba uzunlarımı açmış diye
Erhan abi almış takmışsın artık ama keşke plus yada philips alsaydın, normal nbler 6 ay filan dayanıyordu bana max, xtreme power 2 yılı geçti![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Gece harbiden farketti gorus. Olmadi bunlari uzuna takarim kisaya philips alirim![]()
Pjilips xtreme vision mu yoksa xtrem power mi
Sent my iPhone using
vision yeni serisi son model![]()
![]()
Ne Mutlu Türküm Diyene!
Nerden alabilirim yarın, bauhauda yok, tekzen koçtaş praktiker falan, nerde buluruz?
Dün Bursa Sanayi ve beşyoldaki parçacıların çoğunu gezdim osram breaker ı 50'den aşağıyda bulamadım, bugün Bauhause'a uğradım orada olduğunu biliyordum, çiftlik kutusu H4 48.90 Tl ancak tekli olanları 14.90. İkitane tekli Ostram NB H4'ü 29.80'e aldım
Yarın takıp sonuçlarına bakacağım
karşı sürücünün gözlerini kamaştıran farları görünce bende inadına uzunlarımı yakıyorum...
aynen ben de aynısını yapıyorum![]()
Nbr+ bence bu isin son noktasi, omrunun kisa oldugu dogru ama konjektor duzgun kestigi icin gpde problem yasamiyorum ben.
SisLerdede farlardada nb takili sizleri 1 kez 10 sn yaktim bozuldu.kisalarda sorun yok simdilik ama bir daha nb almam.philips alip denicem...
Sent my GT-I9100 using
Arkadaşlar bir sorum olacak daha önce Palio aracımda Philips Diamond 5000k kullanmıştım uzunlarda. kısa lar ise 6000k xenon du. ve güzel bir uyum sağlıyordu.
Ancak GP aracımda ampule baktım sanki tek gibi (kısa/uzun ayrı değil gibi) Philips Diamond 5000k alsam hem kısa hem uzun yanacak mı ? orijinal farlarda kullanılabilir mi ? yoksa farların değişmesi mi lazım ??
2012 - Grande Punto 5P 1.3 Multijet 75HP S5 E4 + Skydome + FullKit.. " Devir ekonomi devri " ..
2003 - Palio Sporting 120 HP + Allah ne verdiyse .. " Onun tadı başkaydı " ..
2012 - Grande Punto 5P 1.3 Multijet 75HP S5 E4 + Skydome + FullKit.. " Devir ekonomi devri " ..
2003 - Palio Sporting 120 HP + Allah ne verdiyse .. " Onun tadı başkaydı " ..
Kısalar h7 ydi sanırım palioda uzunlar da h3tü
Puntoda da çift flamanlı h4 tip soket var.
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri