Ellerinize sağlık insanlarımız başka türlü akıllanmıyor malesef. taşınmışsınız gerçi ama böyle bir durumda aracı zarar gören insan çok gördüm. Gidip adama çatsanız siz suçlu oluyosunuz böyle bir durum işte.
zamanında plansızlıktan ve maliyetten kaçma nedeniyle 20-30 dairelik apartmanları dip dibe yapmışlar ve hiçbirinde açık ya da kapalı otopark yok. yıllar geçtikçe herkes birer birer araba almış sokaklar caddeler şimdi dolup taşıyor. ev alırken ya da kiralarken otoparkı olup olmadığına dikkat etmek lazım. büyük şehirlerde 30 yıl daha park sorunu çözülmez.
şikayette bulunmak lazım sonuçta babasını tarlasına kazık dikmiyor kamu malına zarar vermekten suçlanır
Park konusunda açıkcası bu durumdan bende muzdaribim ama insanlarla pek tartışmamaya çalışıyorum. Daha 3 gün önce haberlerde gösterdiler dükkanın önünü kapatıyorsun kavgasından dolayı milli tekvandocu ve dükkandaki arkadaşını öldürdüler.
Kimin ne olduğu belli olmadığından arabamla evin sokağına bile girmiyorum. 1 km ileride çevre yolunun kenarında aylık ücretini ödeyerek bırakıyorum arabamı. Çizdiler derdi yok ara sokak derdi yok. :)
Hocam aynı durum oturduğum apartmanın otoparkında da mevcut... ama kazığı araçları ile çakıyorlar :D üstelik dışardan gelen misafirlerin araçlarını da içeri alıyorlar ki zaten yeterli değil birde abuk sapuk park ediyorlar tek araç 2 kişilik yer kaplıyor...
Bu yüzden bende karşı apartmanın park alanını kullanıyorum yasak olmasına rağmen :rofl:
otopark yapmak mecburi arkadaşlar, bina yapıyorsanız otopark yapavaksınız, yoksa ne projenizi onaylarlar, ne de iskan ruhsatı verirler... pekiyi, neden ekseriyet otopark yapmadığı halde evine iskan alabiliyor derseniz, cezasını belediyeye ödüyorlar da ondan! ama ceza rakamı o kadar komik kalıyor ki, otopark yapacağına cezayı ödemeyi tercih ediyorlar. memleketimden klasik manzara işte!!!
Hocam yok öyle bir şey sen yeter ki paradan haber ver... Burası Türkiye... Öyle şehir planlamalar yok. ne biliyim otopark, yeşil alan, çocuk parkı. Toplu konutlarda varsa vardır mütahit işinde öyle şeyler yok... Değil bunları yapmak, yangın merdiveni olmayan, oturma ruhsatı olmadığı halde elektrik suyu doğalgazı bağlanan, vergisi verilen çok bina var ve var olmaya devam ediyor...
fazla uğraşmayın başınız Allah korusun belaya girer....
kazığın kilidinin içine japon dökün sorunu çözmese de adamı uğraştırır
Merhabalar.
İşin yasal boyutu bizi aşar, ama
reklam dubası ihtiyacınız varsa size yardımcı olabiliriz.
Eklenti 35968
Eklenti 35969