Sadece gezinirken Opel muhabbeti gördüm. Ben sadece şunu dicem. Gider HAlit dayıya 4 tekerli tornet sipariş ederim. Hayatta OPEL sipariş etmem.... Opel karma bi araba. Kesinlikle Almanlıktan çıkmış bi marka.
Printable View
Sadece gezinirken Opel muhabbeti gördüm. Ben sadece şunu dicem. Gider HAlit dayıya 4 tekerli tornet sipariş ederim. Hayatta OPEL sipariş etmem.... Opel karma bi araba. Kesinlikle Almanlıktan çıkmış bi marka.
kesinlikle Bravo. Opel astranın yeni kasası çok kaslı ama kullanışlı değil. Hiç kullandınız mı yeni kasa Opel astra....Ben kullandım. arkadaşımda yeni aldı ve inan ya götürüp geri mi versem diyor. Kullanışlı bi araç değil. Hangi yönden her yönden şimdi iftar vakti yazmak istemiyorum....
Eğer elinizden geliyorsa elektronik işi, tavsiyem Aliexpress adresinden Audi araçlar için özel üretilen bir anahta modülü var ön kısmı bizim puntolara benzer...Bu anahtarla birlikte adamlar cam modülünüde beraber gönderiyor yani yanlış hatırlamıyorsam fiyata dahil, bu anahtarlığı kodlarını uyumlaştırma işinden sonra ve tabi modülüde uygun bir yere koyduğunuzda işlem tamam oluyor...tabi bu ülkemizde sadece modül satınalma yöntemi ile de gerçekleştirenlerde var...Araç için bir çok ürünü b urdan cüzi miktarlarla alabileceğiniz bir yer tavsiye ederim...
konu ne olursa olsun hemen fiat ile vw veya opel kavgasına dönüşüyor.bu kavga hiç bitmez gibime geliyor.ta ki puntoyu satanlar opel yada vw ye terfi edinceye kadar.bir kere binmeyle opel veya vw anlaşılmaz.bu araçlar ilk kullanımda kazık gibi gelirler fakat bir kaç ay sonra alışınca ve sorunsuzluklarını görünce ikinci elde neden tutulduklarını anlarsınız.ben puntoyu 5 senede en az 15 defa periyodik bakım dışında servise götürmüşümdür ( tıkırtı buçları,cam kadırma modulu arızası,tavan döşeme değişimi,arka kapıların açılmaması,lamda sensörü arızası ,muhtelif elektronik arızalar.....)ama diğer araç golfe 6 sene bindik peryodik bakım dışında hiç servise gitmedi.bu yüzden başkalarını bilmem ama ben vw derim.diğer konuya gelince
arabanın motorunu stop edip kapıları kilitleyince camlar açıksa kapatan bir modul var.fiyatı uygun.iyi bir elektrikçi 20-30 tl ye bunu monte eder ve yaklaşık 50 tl ye bu sorunu aşarsınız.bende bir kaç defa sağ camı açık unutmuştum ve bu modulden taktırdım.gayet memnun kalmıştım.link aşağıda
Hepsiburada.com | cam kaldırma modulu
Benim modelim dynamic ama denedim bende yok bu özellik opsiyonel mi
Her araçta olduğu gibi fiattada opsiyonel bir sürü unsur var. Bende var bende yok mesajları okuyup duruyorum. Müsadenizle, kimseyide suçlamıyorum ama şu örnek iyi olacak sanırım, amerikalı bir cihaz almadan önce araştırır alır önce kullanım klavuzunu okur ve çalıştırırmış, bizde önce hemen alır sonra kullanır bozuncada kullanım kalvuzu okunurmuş. Bende bizdeki gibi yapıyorum. Ama araba alacaksam önce özelliklerine bakıyorum sonra konu ile ilgili mesajları okudum her markaya baktım en son geldim punto evo dynamic aldım. Çelik jantlarımda var arka camlarımda otomatik kolçak da var blue-me de var hi-fi müzik sistemimde hill holder da var v.s v.s...eldeki bir kuş daldaki iki kuş dan daha iyidir. elimizde olan kullandığımız araçlar en iyisi çünkü almışız ya ucuz diye ya uygun diye...
benim araç 2009 gp fire dynamic bende burdaki yazılardan hareketle denedim. uzaktan kumandanın kilitleme tuşuna basılı tutunca camlar kendisi otomatik kapanıyor. geçen akşam test ettim ;)
benım aracım evo bendede anahtardan kapanıp açılabiliyor camlar fakat skydomemum açılıp kapanmıyor 4 camı ayarlayabiliyor.
bak ben arka camları denemedim. ön sol camı denedim sadece. akşam eve gidince onlarıda deneyeyim.
benim araçta var Dynamic basili tutunca kapaniyor ama keşke kapilari kilitlediğinde otomatik kapansa..
valla benim araçta da var. ön arka hangisi açıksa basılı tutunca kapatıyor. keşke erdi beyin dediği gibi tek kilitlediğinde otomatik kapansa... ama olsun bu da bişey...
2 sene önce kullandığım dobloda vardı bu özellik. Kilide bastığımda camları kapatıyor açma düğmesine bastığımda 4 camıda açıyordu. Çok güzel bi özellik bencede. Fakat şuanda geçensene 2012 model GP aldım,skydome var deri direksiyon vs. var bu özellik yok :( çok can sıkıcı. keşke alırken sorsaydım.