Alıntı ekartoo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Opet Koç'un, Fiat da Koç'un. O yüzden elemanlar Opet diye bilirler size. Opet Kartın avantajı (sürekli opetten almanızın) yakıt kaynaklı sorun yaşadığınızda numune alınması, tespiti, ispatı ile filan uğraşmadan Fiat tarafından garanti adı altında gerekli müdahale yapılıyor (yani öyle olmasını umuyorum. ben opetten almıyorum artık ama alanlar için umuyorum). Farklı bir markadan almanız durumunda yakıt kaynaklı sorun yaşamanız durumunda da pompa fişi ile ispatını yapıp, numune alınması, incelenmesi, tespiti gibi süreçlerden sonra haklı bulunursanız masraflarınızı hatayı yapan benzin istasyonu karşılıyor. İş uzuyor. Ama yine de Opet'e mahkum olmaya değmez. Herkes istediği yerden alabilir. Çoğu yerde (kasaba, köy, belde gibi) Opet yok sonuçta. Opet'ten memnun olan arkadaşlar da var. Markadan ziyade istasyon önemli ama son zamanlarda Opet'e olan şikayetlerde artış oldu.
Kardeş ben bana söyleneni yazıyorum. Opet markası haricinde başka bi petrolden yakıt alırsam. yakıttan kaynaklanan tüm problemlerde aracın ilgili kısmı garanti dışı kalacakmış. Bana söylenen bu yönde.....SÖYLENEN..... aracımı Aldığım firmanın sözüne inanmıcamda kime inanacam????....Opet kartı geçtim hadi, adamlar tespit ediyorlarmışşş aldığım benzini ve bulurlarsa başka firmadan aldığımı ilgilenmiyorlarmış.Zaten bakmalarına bile gerek yok km bilgisini vermek durumundayız atıyorum vermesek araç arızalansa arada km yaptıysan hangi benzinle yaptın bu yollu sorusuna ne cevap verilebilir ki???? Resmen sakınnn haaaa mantığıyla yaklaşıyolar. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Şimdi ben yok kardeşim ben bildiğimi okurum deyip Shell e yada başka bi petrole mi gideyim bunu mu diyosunuz. E gidersem servisim sorun sıkıntıda garanti dışı kalacak diyor. Aracı sıfır km almışım....Afedersiniz ama gazoz kapağı vermedik alırken ,, para verdim para....bi araba aldık b..ka sardı...benzini bile sıkıntı bi daha koç grubuna ait araba yok abicim. Sıkılmaya başladım bu ikilemden.