evet bu aralar sakin forum. iyi olur böyle bir yarışma
Arkadaşlar forumu biraz daha canlandırma vede keyiflendirmek açısından bazı yarışmalarımız olacak bu yarışmalar sonucunda herkes hediye alabilecek yarışmalar yakın bir zamanda açıklanacak hediyelerimiz nelermi ?
4 adet Armor All parlatıcı koruyucu köpük ( Kemal oto ) [="https://www.kemaloto.net"]www.kemaloto.net[/]
1 adet web cam (nisan bilgisayar) [="https://www.nisanbigisayar.com"]www.nisanbigisayar.com[/]
1 adet dvd room ( nisan bilgisayar )
10 adet GrandePuntoTR t - shırt
1 adet boya koruma ( Beylikdüzü Birmot ) İstanbul
Hediyelerimiz katlanarak büyüyecektir.....
Bomba gibi bir yaz GrandePuntoTR üyeleri için başlıyor![]()
evet bu aralar sakin forum. iyi olur böyle bir yarışma
hadı bakalım..
iyi olan kazansın ehueheuhe![]()
benim hedefim köpük de neyi parlatıyo o köpük![]()
ödüller arasında yaz tatili yok mu yaw...![]()
oof gene mi hediye kazancam yeter ya![]()
Arkadaşlar köpük lastik tampon göğüs bilimum plastik yüzeylerin korumasına bakım yapıp anti statik özelliği ile toz tutmamasını sağlıyor güneş ışığından koruyarak renginin bozulmasına ve çatlamsını önlüyor ne reklam yaptım amabende bulunur
![]()
Eren tatil olmazmı
Bodrumda 7 yıldızlı bedava konaklama adres : merkez sanayi 574. sk no :31 ivedikanladın sen onu
hediyeler çok daha yenileri eklenecek
bizi izlemeye devam edin diyon yani![]()
falla femoli o bodruma koy bi araba 1 hafta uraşıyım onla zaten bana tatil gibi gelir...![]()
rica ederim kardeşim buyur gel tatil olabilir ise sana neden olmasın![]()
benim hedef gptr t-sihrt bu arada yarışma ne
efet yarışma ne?? bu arada birde sorum olacak diyelimki boya koruma çıktı istanbul dışından birine yaptırmakiçin taaaaa istanbula mı gidecek (başka bir hediye sahibi ile değişme ihtimali dışında)
hakkaten yarışma ne peki??
..an extensive current of wind, rushing great velocity and violence..
arkadaşlar yarışma gp ile ilgili kazık sorular , matematik denklem soruları ve en kısa zamanda cevap verecekler ve daha belirlenecek bir kaç yarışma daha hazırlanmaya başlasanız iyi olacak
istanbul ile ilgili olan hediyeler i istanbul üyeleri katılacaktır malesef![]()
Bekliyoruz bakalım..
önemli olan kazanmak değil yarışmaya katılmak.
ehuuuuehuuu ehuuuuu
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim....ehuuuu ehuuu ehuu
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri