:) Sen hangi full den alıyorsun?
Printable View
QUOTE=leventt;714813]Fiat Punto EVO 1.4 Fire Dynamic 2011 Model 30.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 94637542
bu arabaya bir bakın hocam...[/QUOTE]
Bence çok mantıklı. Araba daha 8000 klometrede 8000 TL daha az vermiş olursun. Araç
modeli daha eski ve km yüksek olsa sıfır tercşh edilebilir derdim.
Hatta aynısının skydome olanındanda var. Fiyatta pazarlıkta yapılabilir. İşte linki https://www.araba.com/49205199/Punto...-Fire-Dualogic[
hocam merhaba aynı arabanın + spor kitlisini ben aldım "haber geldi" diye bir konu açmıştım oradan baka bilirsin forumda aklında bulunsun 105 bg dualogic yok illa otomatik istiyorsan ve benzinli olsun diyorsan 77 bg almak durumundasın
kardeşim hayırlı olsun araban güle güle kullan kazasız sürüşler.açtığın konuyu okudum.
bende bugün karar verdim ve işlemleri başlattım inşallah 1.4 77 bg lounge skydome modeli seninkinden sadece spor paketi eksik.
rock siyahı ve bordo kumaşlı olanı seçtim umarım diğer bayilerde bulurlar da kısa zamanda kavuşurum.yoksa bekliycez 55 gün:(
acaba 15' jantlardan seçebiliyormuyuz ki? sormayı unuttum 108 ve 208 kodlu jantlar var.
hayrli ugurlu olsn. bundan snra km ne derse kulağnizi tikayin bence , olmlu olmsz bir sürü yorum ypanlar olur. caniniz sklimamasi açisindan soyluorum.
eyvallah sana da hayırlı olsun şimdiden kardeşim... Katalogdan baktım 108 easy 208 lounge modelinin jantları... Geçen ben medosa gittiğimde orada bizle ilgilenen abi "istersen aşağıda serviste jantlara bak değiştirelim istersen" dedi bende 50902778 ve 50902779 arasında kalmıştım 16 olunca onlar vazgeçtim yakıtı etkiler diye malum öğrenciyiz:)
teşekkürler arkadaşlar.fota dediğn gibi kulaklarımı tıkıyorum artık.ve bir an önce aracımın gelmesini bekliyorum.salı günü haber gelecek var veya yok diye,durumu paylaşırım sizlerle.