beyaz olsun...
Printable View
beyaz olsun...
artık tek tip grimi var? kimse sormamış hangi gri diye?
Bence renk konusunda kimseyi dinleme gönlünden geçeni al. Eskiden beyaz renk bu kadar tutulmuyordu, bizim gpyi alırken beyaz olarak anlaşmıştık sonradan granit gri olmazsa almıyoruz dedik buldular :) babam cmaxi alırken gri öncelikli tercihiydi. Dedem corollayı alırken direk gri istedi. Yıl başında babam cmaxi yenilemek istedi beyaz bi araç vardı almadı :) ben alırken beyaz alıyorduk yine 3 kuruş fazla olsun beyaz alma dedi yine gri aldık :(
eğer sabrederim diyorsan beyaz
Bence evo beyaz gölgede gri güneşte beyaz içindeki simler de ayrı bir hava katıyor.
gri de fena durmuyor bu seferki tonu şirket arabalarınınkine benzetmemişler. ama beklemede sorun yoksa white :D
Beyaza cam tavan ya da kaplama + spor cant yapmıyacaksan gri al. Düz beyazın albenisi yok
Beyazzz her türlü.... Alımda satımda kullnaımda yıkamada beyaz beyaz beyaz.....Metaliksiz olsun opak tercih et derim....
bence griyi seç çizikleri belli etmez ondan dolayı bir otomotivci olarak onu tavsiye ederim
Kesinlikle Beyaz :) Beklemenizde sakınca yoksa tabi.
Beyaz olsun ben çok beyaz aradım alırken bulamadım temiz
Yine gri oldu seçme imkanım olsaydı beyaz olurdu tabiyki yada kırmızı
koyu renk olmasında ne olursa olsun derim. Yoksa yıkamacıları zengiin ediyorsun ve 1 saat sonra araba yine kir pas içinde oluyor.
Dün bu konuya yorum yapmıştım,tesadüf bu gün sabah gazetesinin sayfasına bakarken şu haberle karşılaştım.''BEYAZ ARAÇLARDAN UZAK DURUN'' :) Bu linkte sebebini yazmışlar..8. sayfadan ilerleyin..
Otomobil rengine göre kaza oranları - Sabah - HaberPlus - Otomobil
İlginç geçen gün bu forum punto ne renk olmalı diye bir anket yapılmıştı beyaz 3. sıradaydı bir iki ayda sıralama bu kadar değişti mi:) Şaka bir yana beyazda alınca sürekli yıkamak zorunda kalıyorsunuz yıkamazsanız Arabanın saflığına gölge düşürüyor ayrıca arılar sürekli gelip arabanıza pisliyorlar. Arabayı yıkıyorum bi bakıyorum sağı solu kanatlı böcek. İlk ne istemiştiniz onu düşünün ilk karalar hep doğrudur.
tabikide beyazzz:)
Hatta beyaz + Skydome Derim ben. Aracım beyaz ama skydomelı araç için 1bucuk ay kadar neden beklemedim diye yedim durdum kendimi :)
kar beyaz mı? parlak beyaz mı? titanyum grisi mi?
Kesinlikle beyaz ... :) Eğer iki seçenek sunmasaydın ; yanlış anlamada varsa bolero kırmızı derdim. :D Beyaz çok var çünki.