Çok iyi bir Söyleş :)
Her şekilde yakar... :D
Allah'tan ''Bu kadar tasarruf meraklıysan arabaya binme''diyen biri çıkmamış.Ben ne zaman bu tür konu açsam kesin bir şekilde gelip konuyu baltalıyorlar.Öbür taraftan yakıta 2-3 kuruş zam gelse ortalığı yıkarlar.
bu kadarda ince hesaba girmemek gerek aslında :D
dizellerde uzun süre yakıt almamak aracın daha az yakmasını sağlar. Aracı full depo doldurduktan sonraki yakım değerleri ile aralarda yakıt alarak kullanmak arasında çok ciddi bir fark ortaya çıkıyor.
Benzinlide bu fark biraz daha aşağıya iniyor. Ama dizelde full doldurmak çok daha mantıklı
fulleyince nasılsa mazot var diye geziyordum ben... o yüzden daha çabuk bitiyordu...
Ben hep full geziyorum. Yarım depoya düşmeden tekrar fulllüyorum. En azından kafada mazot derdi olmuyor daha güzel oluyor tek sevmediğim şey araba sallandığında mazotun culk culk sesi gelmesi o çok gıcık birşey işte :)
he ya sorma walla Allah'tan öle biri çıkmadı da içimden küfretmedim.Walla o 2-3 kuruş öle bi kıymetli oluyoki anlatamam.
Arkadaşlar gerçekten 1 ayda 5000 km yol yapıorm işim gereği devamlı uzun yol.o yüzden 1 kuruş yakıt bile benm için önemli.bazen ben bile böle saçma soru mu olur diorm ama yapcak bişi yok içimde kalmasın ; ) kampanyaları kullanıyorum ama bir banka gidipte sadece 1 benzinlikle anlaşmıyorki.devamlı değişiyor kampanyalar.10 tane de kredi kullanamam yani.Shell'in kampanyası iyiydi ama bitti.Sadece işbank kullanıorm maximum o da gitti PO ile anlaştı.hayatta almam PO'dan.
mazot az olunca az geziyorum yakıttan tasarruf etmiş oluyorum :D :D
Peder bey nasıl doldurursa öyle geziyorum. :D