tebrik ederim abicim. dürüst ve güvenli alışveriş anlayışı budur işte.bundan sonra çıkma parça ihtiyacım olursa senden başkasını tanımam. ...
Printable View
Malin arkasinda durdugu icin bu far olmasada bir baska alisveriste mutlaka murati tercih edecegim.umarim kendisini sikmadim uzmedim.Konuyu buraya acmamin sebebide farlarin eski sahibinin insanlari nasil kandirdigidir.Hem murat hem ben bos yere hem zaman hem para kaybettik.
bi fotoğrafla süslemek gerek bu konuyu! :)
Murat abi marşpiel ve spoiler istiyorum parasını ne zaman veririm bilmiyorum.He bide boyalı istiyorum :D
Bu adamla her zaman alışveriş yaparım ben sıkıntı yok :)
Dogruduzgun temiz bir angel bulsakta taksak :))
Valla Murat helal olsun adamın dibisin..
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim. herşeyden öte biz burda bir aileyiz. birbirimize yanlış yapmamız gerekiyor. forumdan çoğu arkadaşımla istanbul dışındakilerle bile yüz yüze görüşmüşlüğüm vardır. para herşekilde yerine gelir ama itibarımızı kaybedersek. ne yaparsak yapalım yerine getiremeyiz. aslında bakarsanız ben orjinalciyim. bu zaman kadar jantından tutun spoileri olsun marşbiyeli olsun hep orjinal parçalar kullanmışımdır. ilk defa böyle bişeye kalkıştım ondanda gol yedim sağlık olsun dediğim gibi. bu sorunda emrah kardeşimle aramızda çözülmştür. cuma günüde görüşüp oturup bir çay içeriz tabi iftardan sonra :)
helal olsun, takdir ettim iki tarafı da, olgunluklarından ve dürüstlüklerinden dolayı.
2.el elektronik ürün alınca dikkat etmek lazım
Sen konuyu okudun mu :)
Kamuran detected
murat iyi reklam yaptın:)) şaka bi yana gerçekten takdir edilecek örnek alınacak insansın bravo
her müşteri şikayeti aslında maksimum müşteri memnuniyeti sağlama fırsatıdır işini bilene :) tebrikler bol kazançlar...
Sorun he zaman yaşanabilir bu çok doğal fakat ne yazık ki her zaman bu olgunlukla çözülemiyor. Gerçekten hem alıcı hem satıcı çok iyi niyetli davranmış. İnşallah böyle insanlara rast geliriz :)