Alıntı liebermann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba forum sakinleri,

kendime dizel otomatik 2. el araç ararken , birden bire 2. elde yüksek fiyat ve güvenilmez 2. el şartları sebebiyle kendimi belirtmiş olduğum "2012 0 km. Punto 1.3 95 hp lounge dualogic S&S " araca bakarken buldum, test sürüşlerini yaptım, aracı beğendim sayılır. ancak sizlerden de kullanıcı yorumları almak beni mutlu edecektir.
dizel otomatik vw polo mu alsam, ya da 41.000 TL'ye bu puntoyu mu alsam bilemiyorum , ya da 10.000 daha ekleyip i30 - ceed tarzı bir araba mı alsam bilemiyorum. kişisel olarak 1-2 senede araç değiştirmeme planım var, alınca min 3-4 sene alacağım aracı kullanma planım var, ne dersiniz;?
Bence baktığınız araç, küçük sınıf, dizel otomatik ve donanımlı araçlar içinde en iyisi.Düşünmeden alabilirsiniz Puntoda artık hiçbir kronik problem yok şuanda en olgun punto piyasada,

Diğer araçlarla da (Polo gibi) test sürüşü yapın derim.İçinize sinen aracı almalısınız.C segmenti olabilir mi?Para sizin 10000TL daha verip bu segmenti, hatta bunun üstüne de 100000TL daha verip D segmentini de düşünebilirsiniz Bu işte sınır yok maddi sıkıntı olmadıkça...