büyük geçmiş olsun bi kaç sorumsuz insanın yüzünden yüzlerce hayat tehlikeye giriyor. size bişey olmamış önemli olan o
Printable View
büyük geçmiş olsun bi kaç sorumsuz insanın yüzünden yüzlerce hayat tehlikeye giriyor. size bişey olmamış önemli olan o
geçmiş olsun...
Ugursuzluk dewam edıyor...Bu sabahta saolsun bı tıcarıde arka soldan gırdı on kapıya kadar geldı.Dedım gell bende hasarı yaptırcak adam arıyodum.Arka tampon arka kapı arka camurluk tıcarı taksı tarafında yaptırılıyor.Bana sadece ön sis farını degıstırmek kaldı.
Oha yani...
kanka koluyo yaaa
geçmiş olsun Allah beterinden korusun...
Kanka sorma sabah sabah cınnet gecırıyodum.10 saat arayla ıkıncı kazaya karıstım.taksıcı genc bısı.abı valla acelem vardı yagmur yadı duramadım dıo.ıyıde sen duzmu gıdecektın,yolun ılerısı kapalı dedım.yok dıo bende senın donecegın yerden donecektım dedı yaaaa.dedım heralde ustumden atlamayı dusundun.orayı donmek ıcın ılk once benı beklemen gerekıo dedım.guluo mall mall.dedım butun masraflarımı karsılıosun dedım kabul etttı.
geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Müdür geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun.
çok büyük geçmiş olsun malesef kamyoncular böyle ya Allah korumuş vallahi
Geçmiş olsun abicim.. Cana geleceğine mala gelsin boşver ucuz atlatmışsınız bunada şükür ama yinede üzüldüm.. Allah beterlerinden korusun.
Allah o kamyoncuya akıl fikir versin insanların canıyla oynadığının farkında değil hâla..
Değişen parça olacak mı abi? Değişmesi daha iyi tabiki ama satarken sıkıntı malum..