vengayı tek gecerım..
Printable View
arkadaşım aralık ayında aldı yeni astradan hiç memnun değil... Kullanışı çok zor ve görüş kısıtlı diyo.... Kısın araç aşırı zor ısınıyomuş. Ayrıca astranın yeni kasası pek tutulması gibi piyasada. Çekişi çok zayıf diyede dert yanıyodu.... Bu arkadaşım asla arabasına çamur atmaz ama biz bile şaşırdık çünkü arabası gayet yakışıklı duruyodu... Ama kullanışsız diyo.... sen bilirsin tabiki...
Ben Bravoyu tercih ederdim.Motor ve tasarım olarak albenisi daha fazla...
dizel bravolar da kışın öyle hemen ısıtmıyor içerisini... bu yüzden hala ucuz ve mantıklı bir ek çözüm arıyorum. yoksa yeni astrayı da kullandım, kesinlikle bravomla değişmem.
alman at gözlüğünden ziyade ah su fiat ın saçma satış stratejisi ve isim değiştirmeden araç çıkaramama sevdası desek.... kendi aracına en büyük kötülüğü yapıyor fiat... bu foruma üye olduğumdan beri bravo kasası bitecek deniyor burda... e burdada deniyorsa insanlar neden tercih etsin... bedavaya ikinci eline bile bakmıyor insanlar... cok mu zordur c segmentine hitap etmek bu ülkede.....
valla ben bu ara gözümü doğuya yönelttim
kore ye hyundai-kia (ceed - i30)
almanların tasarım anlayışını nokia telefonlara benzetiyorum o yüzden sevmiyorum..
tüketiciyi aptal yerine koyduklarını düşünüyorum..
bir özellik ekleyip yeni diye satıyorlar..
bakınız audi: son 10 yılda çıkan tüm modelleri ard arda resimlerine bakın hepsi aynı..