cok paranız varsa koleksiyona eklenebilir ama ihtiyac aracı olmaz bence gereksiz
Printable View
cok paranız varsa koleksiyona eklenebilir ama ihtiyac aracı olmaz bence gereksiz
ben Scirocco yu daha çok begeniyorum açıkçası birkere araba arkamdan gelirken bile dikiz aynamdan gülüyormuş gibi duruyor bilmiyorum ama kullandıgım zamanlarda oldu ama gerçekten bence Scirocco
20 lı yaslarda olsaydınız alın derdım ama 30 dan sonra evlıysenız veya evleneceksenız gıtmez bence
görseLLik istiyorsanız güç istiyorsanız ben yrn öbürgün bu arabayı yükLerim beni iLeride tatmin etmez diorsanız ben farkLı oLmak istiyorum diyorsanız bide arabamın üstü açıLsın diyorsanız asLa düşünme s2000 aL herkezin hayaLindedir bu araç ve bekLeniLenin fazLasını verir yok ben japon arabasına para vermem diorsan bmw m3 aL ozaman 2 sinde de yaşarsın yaşicakLarını ama rcz'ye buLaşma sonra ben neden kimseyi dinLemedim deme ;)
Kurbaga gibi araba bence.zamanında millet opel tigra ya bir sürü para verdi şimdi 98 tigra 98 şahin parasına gidiyor bu araç ta aynı kaderi paylaşacaktır.spor araba alınacaksa bence en mantıklı tercih yeni astra GTC 1.6 180 hp.bu arac 60 bin tl fiyatı ve güçlü ikinci eli ile alınabilecek uygun fiyatlı spor araba bence.
Pegeot'lari pek sevmem ben ama RCZ:ler yakisikli baya. Bu THP motorlarda BMW'nindi yanlis hatirlamiyorsam.
Sent my GT-I9100 using 2
Bence konuşulan araçlar içinde en güzel dış görünüme sahip araç RCZ. Gerçekten bir bakan 10 kere daha bakıyor. Ama herşey görsellik değil, hele bu kadar para vereceksen. O nedenle bu konuda bilgisi olan ve yorum yapan arkadaşları dikkate alın derim.
Peki Rcz ile Giulietta full sport style arasından hangisi tercih edilebilir? bunu merak ettim konuyu okuyunca