oha lan öyle saçmalıkmı olur nasil ispatlayacaklarki senin öyle sürdüğünü
Printable View
oha lan öyle saçmalıkmı olur nasil ispatlayacaklarki senin öyle sürdüğünü
makas atan bir tipseniz, çok iyi olmuş.
makas atanlar daha beter olurlar inşallah.
yok makas atan birsi değilseniz ve bir yanlışlık söz konusu ise geçmiş olsun.
ülkemizde trafikteki denetimlerin daha sıkı yapılmasını, cezaların hiç affedilmemesini dilerim.
cezanı yazan kişi : fahri trafik müfettişi ... Olay bu kadar basit. Tutanak ve ya rapor tutuyorlar resmi belge ile trafiğe iletiyorlar ve cezayı kesiyorlar otomatik olarak. Genellikle böyle adamlar yaşları 50-60 yaşları arası spor kullanıma ve gençlerin araçlara binmesine kastı olan dede görünümlü amcalardır ve direksiyonu 2 elle tutarlar :D Geçmiş olsun dostum.
Bu fahri trafik polislerinin sayısı kesinlikle artırılmalı ve araçları kamera donanımıyla donatılmalı. Bu şekilde denetim altına alınmış olurlar ve kafalarına göre ceza kesemezler!!
**Konu sahibi arkadaşı da tenzih ederim yazacaklarımdan, eğer suçu yok ise.**
Saçma sapalak makaslar ile trafikte yüzlerce kişinin ani fren yapmasına sebep olan, ve sonuç olarak dengesiz bir trafiği bizlere armağan eden! Trafiğin akışını bozan kişilere ben farkedince, kendim kesiyorum cezalarını!! (Yanımdaki şeritte sıkışıp kalmasını sağlayarak) Ama para cezası kesme yetkim olsun da isterdim!
Elemanı farkedip ani fren yapmasam, adamın teki dikizden itibaren götürecekti beni geçen sene E-5'te! O gün bu gündür uyuzum tehlikeli hareketlere! Benim önümde 1-2 araçlık yer var diye sen nasıl oraya girme hakkın olduğunu düşünürsün? Hem de o süratle. Hem de girer girmez yavaşlaması gerektiğini bilerek görerek! Çoluğum çocuğum bebeğim var araçta. Sen ne hakla bana ani fren yaptırırsın be ahmak !!
Sonra polis kornası tarzı bir zımbırtı takıp, emniyet şeritlerinden ya da bodozlama herhangi bir şeritten bizleri tahrik edenler? Görevliysen aç sirenini aç, bas git. Ne o gırk gırk gırk!! Görevi kötüye kullanmaktır bu!!
**Zaten yetkisiz olup da bu tarz cihalar kullanan artizlere ne desem bilemiyorum..
Sadece yetki istiyorum ceza kesmek için!
Emniyet şeritlerinden para yığardım devlete!
**Trafikte benim hakkımı yiyen, beni, ailemi ve diğer kişileri tehlikeye sokan, trafiğin akışını bozan bütün arkadaşlar yazdıklarımı üzerine alabilirler.
Çalkan, Altınışık, Özen pek kalmadı artık. Metro terminali satın aldı, küçük servisler geri geldi daha düzgün hizmet veriyorlar, es ve metro arasındaki çekişmeden dolayı. daha efendi oldular yani.
benim ablamda buradan mezun. ilk kez buraları 2003 yılında görmüştüm. şimdi ile eskisi arasında aşırı fark var hatta geçen yıl ile bu yıl arasında bile inanılmaz farklar mevcut. aşırı hızlı şekilde gelişiyor.
bırı uyuz olmuştur plakanı trafıge bıldırmısse olabılır belkı
mahmutbey gişelerinde ve diğer gişelerdede yeni uygulama başlamış ogs gişesinden 30 kmh üstünde geçince eve ceza geliyor hep 30 kmh ile geçiyorum millet arkadan kornaya basıyor bazen ama onları farkında olmadan cezadan kuratarıyorum haberleri yok
Trafik müfettişliği ile ilgili yerine gelmesi gereken şartlar biraz kolay konu ile ilgili eğitimler veriliyor mu bilmiyorum ama bu durum her zaman suistimale açık sen ne yaparsan yap o anda müfettişin ruh halinin çok iyi olması lazım ki olayı objektif değerlendirebilsin eğer oluşan duruma o da sinirlendiyse vay haline gibi bir durum çıkıyor ortaya...
Köseler duruyordu en son... Yurttan gece kaçar çorba içerdik :=)) çorba parasına kuru fasülye salata pilav... öğrenci olunca adamlar bonkörlük ediyordu :=))
Hocam çok değiştiğine eminim... Ben 2006-2010 da mezun oldum... 2006 dan 2010 a neler neler değişmişti... Yahşihan Yenişehir Yurtkur :=)) Metro onlara kafa tuttu desene hehehehe :=))