kışlıklarda kumho kullandım gayet iyi bence...
Arkadaşlar aracımın yazlık lastiklerinin diş derinliği iyi olmasına rağmen üretim tarihinden dolayı önümüzdeki ay değiştirmeyi düşünüyorum bildiğiniz üzere t-jet sportlarda ölçü 205/45/17 şimdi fiyat araştırdım 150 tl gibi bi rakama bu 2 markanında lastiğini alabiliyoruz.
Kumho mu gtradial mı daha iyi olur?
Konu Ayberk0616 tarafından (12/05/2012 Saat 13:15 ) değiştirilmiştir.
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
kışlıklarda kumho kullandım gayet iyi bence...
Keyif BMW'Dir...
1 ay önce, kumho 205-45-16 performans lastiklerini taktım ve cidden çok memnunum,hem kaliteli hemde güven verici,tavsiye ederim arkadaşım...
100 BİN TL'lik aracın hakkını veremeyende var 30 BİN'lik aracı caddenin gözdesi yapanda...!
Kararsız kaldım kumho kullanan çok gt radial a iyi diyenlerde var.Achiless i ilk defa duydum ama adam çok met etti balon yapmaz bu lastik fln dedi acaip kararsız kaldım![]()
Türkiye'de çok yakan araba yoktur kol gibi vergi geçirilmiş pahalı benzin vardır
100 BİN TL'lik aracın hakkını veremeyende var 30 BİN'lik aracı caddenin gözdesi yapanda...!
GT Radial malezya ve kore malı ve ıslak zeminde hiç iyi değilmiş okuduklarım bu yöndeydi. Ama kumho yarış lastikleri üreten bir firmadır, hankook ile bağlıdır da. bende kumho alacağım lastikler bitince.
Yazlık jantlarla birlikte hankook kullanıyorum gayet iyi ama 3 ünden sorarsan
1.Kumho
2.Achiless
3. GT radial olurdu.
İmza kurallarını gözden geçirdim
kumho ku31 hepsini bozar fiyatına göre çok güzel lastik
Fiyat-fayda olarak en mantıklısı kumho, ben olsam kumho alırdım.
Teşekkürler arkadaşlar benimde içimden geçen kumhoydu,diğer markaları es geçip kumho ku-31 alıcam büyük ihtimalle.Önümüzdeki ayın ortasına doğru.Ankaradaki tüm kumho bayilerini tek tek arayıp fiyat aldım lastik başına 155 ile 185tl arasında fiyat verdiler. Fiyatlar iyi mi sizce daha hesaplı alınabilir mi? yoksa yeterince uygun mu
bende bi marka önerebilirim
Avon Tyres
avon (makyaj malzemesi değil adı yanıltmasın![]()
ben eski aracımda almıştım yumuşaklığından tutunda yol tutuşuna kadar çok memnundum.. fiyatıda sizin söylediğiniz aralıklarda... biraz araştırma yapmıştım firma ingiliz asıllı daha çok yarışlar için lastik üreten bir firma imiş türkiye ye de distribitörü de iyi ama daha yeni TR pazarında sanırım ...
özellikle lastik desenleri çok hoşuma gitmişti sitede incelerseniz benim kullandığım ZV5 modelii idi...
Konu kukart tarafından (22/02/2012 Saat 03:00 ) değiştirilmiştir.
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
Güncel
Bende şu an kumho kullanıyorum 215/45/17 aslında çok bi beklentim yoktu bu markadan değiştirmeyi düşünüyodum ama kullandıkça şu an fikrim değişti yol tutuşu çok iyi ve ıslak zemindede güven veriyor...
Herkes kumhoyu söyledi muhtemelen kumho alıcaz çünkü en rahat bulunan lastik markası hemen hemen her lastikçi satıyor.Alırken en taze hamurlu nerde ise ordan alıcaz.Bu konuda ankarada herko lastik var en taze hamurlu satan başka tavsiye edebilceğiniz yerler var mı ?
Kazım karabekir Abdülkadir özcan eğer sadece lastik alacaksan
İmza kurallarını gözden geçirdim
Ben kumho iyi diye duydum.....Arkadaşım Opel Astra 2012 arabasına kumho almış çok sessiz...
Kumho derim kumhoyu tek geçerim
amerıkada yapılan 3 ayrı testte kumho ku 31 tum rakıplerını gerıde bıraktı. ben de 60.000 de kumho arastırıp ıstanbuldan gıdıp aldım. Bursa da rakamlar 200 cıvarı ıdı istanbuldan 145 den aldım. sıddetle tavsıye ederım.
Kumho iyi bi seçim olucak heralde![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri