Hele bide Totali deneseniz bidaha shell e de uğramazsınız.Şehirler arası giderken yolda kalıcamı bilsem artık mecburiyetten belki shell e yada opete girerim heralde.Yoksa hiç işim olmaz artık.
Printable View
çoğunlukla shellden alıyorum sonrasında opet ve total geliyor
Total'in 95Benizini nasıl acaba? Hiç kıyaslayan oldu mu?
opet 2. mazotunu çıkardı yani full force da indirim yapmamış oldu...demek ki değiştirme vakti gelmiş bir yılda biriken 21 lirayı da doldurayım yedek yanınca direk shell yada total...bunlarda bursada hangi istasyonu önerirsiniz?
Opetten başka bir yerden almadım hiç
arkadaşlar bende opetten alanlardandım ama arabada hem sesten hemde performansından memnun değildim.. dün shellden aldım araba inanılmaz rahatladı sanki gaz tepkimeleri çok iyi hızlanışı sesi değişti sanki.. hadi ben tek başıma olsam belki psikolojik derim ama sürekli yanımda olan arkadaşım bile hissetti...
dün akşam ben de opet yerine shell den aldım maximum kampanyası oldugu için.
BP 95 Oktan Benzin...
En son gecen hafta ckalede totalde fulledim arabanin cekisi ayni fakat daha sesli calisiyor ve rolantide titreme yapiyor
Evime en yakın BP..
Devamlı BP'den alıyorum.. Öteki istasyonlar epey uzak kalıyor
Bugun bp den aldim titreme gecti demekki totalden almamak lazim ya da o istasyonda kotuydu
Uzun zamandir kullanmadim evime yakin yok,ama kotu diyenler kusura bakmasin salliyo.ornegin anadolu yakasinda libadiyede umraniyede opetler var butun otobus minibus taksiler oralardan yakit alir yakit almak icin siraya girersin.kotu olsa okadar insan ordan alirmi.amcam bir bp istasyonun muduru okadar cok denetlendiklerini anlatiyorki en ufak bir kacak hile olamaz diyor.son pompalarda hile isi olmazmis.
Hep shell fuel sava alirdim gecen gun shell vpover aldim arac cok yakmaya basladi sorin nerede acaba
v power gtl aldım 0,1 daha pahalı + fazla yaktı. kampanya bitsin opete devam.
Shell gtl 50 tl ile 230 km falan yaptım.