Evet arkadaslar. Var mi baska son hiz video veya resim paylasacak olanlar?
Sent my GT-I9100 using 2
Printable View
Evet arkadaslar. Var mi baska son hiz video veya resim paylasacak olanlar?
Sent my GT-I9100 using 2
t-jetler de ford opel wv kadar iyi yol tutuyor sonuçta abarth altyapısı var.
Normal puntolata gore farkli asil onu belirtmek istedi. Alcak sasi, farkli amortisor ve yaylar, iridium bujiler gibi. Cok farkliliklari var tjet sportlarin digerlerinden emin olabilirsin.
Abarth Kit zaten Gorsel parcalar haricinde Turbo, egsoz, yazilim, jant ve yaydan olusuyor. Jantlar 18inch'e cikiyor.
Sent my GT-I9100 using 2
1.3 75 hp Multijet Punto'mun kullanma kılavuzuna göre maksimum hızı 165 km. benim ulaştığım son hız da 170 küsur du, belki eğim nedeniyle fabrika verisinin üzerine çıkmışımdır, zaten yeter bana :)
Bence araçlarımızın yol tutuşu gayet güzel. Bende vts dış görünüşüne çok ilgi vardı 2 hafta önce c4 2.0 vts ile kafa kafaya takasa girecektim bolu'dan istanbul'a gittim aracı denedim c4 sahibide benim aracı denedi arkadaş egzoz ve birkaç vs ile aracını 190 hp ye çıkarmış aracı sürdükten sonra direk caydım geri döndüm. Fiyatına göre bizim araçlarımızda performans, konfor, sürüş keyfi, güç bence gayet güzel. Bu arada c4 vts ile çok yüksek hızlarda olmasada biraz kapışma fırsatımız oldu ( benim aracım 146hp ) benim aracı eleman kullanıyor bende vts kullanıyordum t jet rahat aldı ileride ışıklarda yan yana durunca çocuk camı açıp tamam abi takası kabul ediyorum bu performansı ben beklemiyodum diyordu :D
Ankara otobaninda gaz kesmeden 220kph'la sorunsuz gidecek bir aracin yol tutusuda, gidiside iyidir :)
Tjetle 77'lik Fire'lari karistirmamak lazim ki o aracida kullandim 175/65-15 lastik ve camurlukla tekerlek arasinda bir karis boslukla bile yol tutusu 10 numaraydi muadillerine gore. (Punto'larda tork cubuguyla bagli arka tekerlekler ustelik, bagimsiz degil)
Ben birkac ay once dumduz mecidiyekoy caglayan arasinda patlamis bir Corvette C5 gordum. Herseyi aractan beklememek lazim kanimca. Arada direksiyonuda cevirmek gerekiyor ;)
Sent my GT-I9100 using 2
Senin aracinda ki elektronik donanim dijital klima, yol bilgisayari ve dualogic'se eco moddan ibaret. (Beyin.abs vs haric) (Yanlis anlama kucumseme icin yazmiyorum bende 1 sene kullandim ayni araci)
Ama tjette esp, asr'sinden cekis kontrolune kadar hersey var. Kiyaslamayi bence farkli kriterlere gore yapmalisin.
Araca giydirdigin lastik bile ciddi anlamda fark yaratir, ki Fire fabrika cikisi Dunlop SP01 ile gelir, tjet ise Bridgestone Potenza RE050A ile..
Sent my GT-I9100 using 2
2000 model 1,6 marea 5. vites 180 daha giderdi ama hava rüzgarlı olduğu için cesaret edemedim
Bursa çevre yolunda stock t-jet 17 orjinal jantları ile 220 yi gördüm :D biraz daha gidicektim ama yol yetişmedi :D:D:D
bugün.düz yolda fabrika verisinin üzerine çıktı.
Konuyu hortlatalım :D
Bu gün ankaradan bursaya gelirken bi ara boşluk buldum yapıştırdım :D
Foto kalitesi çok kötü :D hesap makinesiyle çekildi desem yeridir :D:D:D
https://img805.imageshack.us/img805/...otoraf0114.jpg
Uploaded ImageShack.us
Geçendede corolla d4d mmt ile bastım 200 ü buldu ama dakikalar sürdü :D allah canını aldı arabanın
paylaşım yapıcak bi top speed dosyası yok elimde ama isteyen olursa normal bi t-jetle 50-220 basıp aradaki direkleri sayabiliriz :D
Devrini verince düz yolda 185-190 ı gördüm, hafif rampada 195 in üstünede çıktım. Yeter. 1,3 multijet için;)