bence fiyat çok iyi... ancak orta donanım multiair yok benim bildiğim... hepsi dynamic versiyon... o fiyata bence alın... benim tüketimim 6.9-7.2 gidip geldi 1 sene boyunca...
beyle bugun babam ıcın yenı araba bakmaya gıttık yenı punto multıaır 32.500 verelım dedıler pesın olmak sartıyal...sanırım orta modeldı yanı my lıfe oluyor sanırım evo larda...105 lık multıaır ler tuketım performans olarak nasıldır test aracı olmadıgı ıcın test edemedık...
bence fiyat çok iyi... ancak orta donanım multiair yok benim bildiğim... hepsi dynamic versiyon... o fiyata bence alın... benim tüketimim 6.9-7.2 gidip geldi 1 sene boyunca...
JBL Hoparlör
Kapı Direkleri Karbon Kaplama
Amerikan Park
Coilover (cantürk yapımı)
Ayna Kaplama
Abarth Spoiler
Philips Extreme Vision
Kenwood KDC-BT92SD
...
yenı puntoda ıkı versıyon var hocam bıldıgım kadarıyla evo larda sadece dynamıcte vardı evet ama yenılerde easy ve lounge olarak degısıo
performanstan memnun kalıcagına eminim
bence performansı sınıfı geçiyor ideal...
panda 1.2 dnaymic
grande punto 1.3 active
fiorino 1.3 emotion
bravo 1.6 dnaymic
performansı süper bendekide multiair lounge modeli sizin baktığınız easy modeli fiyatta güzel verilmiş.
'de' ayrı 'mi' ayrı
abi geçen sene agustosta aldım arabamı,test etmek istedigimde multijet yok multiair la yapsak olur mu demişlerdi![]()
bende nasılsa moturu biliyorum,ses alma&iç genişlik&ön konsol kalitesi olaylarına bakarım diye düşündüğüm için dert etmemiştm. Ama kullanırken çok hoşuma gitmiştigünlük 150 km yol yapmasam multiair tercihim olurdu.
bence fiyat çok iyi
Arkadaşlar yeni punto multiair lounge modeline petrol yeşili renge. 33500tl fiyat verdiler.
sizce uygunmudur. en iyi fiyat ne olabilir peşin para bu arada.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri