Biliyorsunuz araplar yanlamalarıyla meşhur. Bir çoğumuz o yanlama videolarını izlemişizdir ama ben aracın içerisinden ilkdefa izliyorum.. Daha önce Başka bir platformda paylaşılmış, bende sizlerle paylaşmak istedim.
Drifting in 2011 Optima - YouTube
BY Turbo SPORT 150 HP
dengesiz ya bunlar![]()
Keyif BMW'Dir...
para varsa yancepte ARAP oynar her yerde![]()
Konu asil tarafından (04/06/2012 Saat 17:11 ) değiştirilmiştir.
kim ne derse desin adamlarda yakıt bedava hayat onlara güzelistediği kadar yanlar istediğ kadar gazlar
![]()
Benzin bedava arabalar güçlü...Araplarda petrolde var.Zengin memleket.Bizde arabam şunu yaktı bunu yaktı diye hesap kitap yapıp motorinde 3 kuruş indirim olmuş diye seviniyoruz.
Adalet mi uleeeeeennnn!!!!!!!!![]()
Konu Ersal tarafından (04/06/2012 Saat 17:29 ) değiştirilmiştir.
Arızalııı![]()
Boşuna dememişler arap yoğurdu bol bulunca bilmem neresine sürermiş diye![]()
işleyen yolda o hareketi yapan dengesizdir bana denk gelmesin arap marap dinlemem
Şaşırmış bunlar birde akıcı trafikte bu hareketleri yaparak başkalarının hayatınıda tehlikeye atıyorlar geçen yine bir arap ülkesinde bu hareketleri yapmaya çalışan iki kişi hayatını feci şeklide kaybetti kopan kol havada uçuyordu![]()
pilot olmuş bunlar.![]()
Drift And Crashes In Saudi Arabia - YouTube
bi de bu versiyonu var![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Ahahahah![]()
TSİ Jetta.
benzini fazla bulunca içiyolar heralde bunlar![]()
Tiplere bak hele ya. Arkadan gerinip ense köklerine bi patlatıcan uyuz oldum dingillere.
bu nasıl araba sürmektir ya...hiç yoldan çıkmıyor....bılgısayar oyunu......bızım araçlarla denesek 2. yanlamaya refüje çıkarız heralde![]()
dayılar ayarsız yaa![]()
Drift arabistanda ata sporu anlaşılan...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri