haziranda makyajlı kasası ve bir ihtimal 1.6 dci 130 hp olanı gelecek...beklemekte fayda var megane 3 ü...
Printable View
Kendi şahsınıza düşünmüyorda aile için düşünüyorsanız kesinlikle jetta . He yok ben binicem aga dolanıcam fırlanıcam falan diyorsanız astrayı tercih edin. Derim.
Jatta 1.2tsi astra 1.4T 140 hp'e göre daha az yakar bence
Golf 1.4 Tsi Vs. Astra 1.4 Turbo - YouTube
opel araçları her zaman beygir gücüne göre düşük performans sergiler :)
122 hp lik golf tsi 140 hp lik astradan daha iyi hızlanıyor.
Aracın kaç hp olduğu değil yola kaç hp nasıl aktardığı önemli
ya motoru jetta kasasını taşımaz diyenler hiç jetta kullandılar mı acaba???
evet ufak bir çekirdek aileyiz 2 oğlum var birde olmazsa olmaz alacağım araca tv li dvd li yaptırmam lazım başlıklara, yeni jetta harika astrada öyle makul bir kampanya hangisinde başlarsa ona bakacağım şimdilik ayağımızı yerden kesen araç var megane 3 de yollarda gözüme çarpıyor hoş bir araç fiyat olarakda diğerlerinin benzinli fiyatına dizel bulurum sanırım tşk
[QUOTE=aykut_1914;689970]ya motoru jetta kasasını taşımaz diyenler hiç jetta kullandılar mı acaba???[/Q
deneme sürüşü yaptım 1.2 TSI sanırım 105 beygir gayet iyi cevap veriyordu yolda kalkış hariç mükemmel yol tutuşu var
taze 1.2 tsı jetta comfortlıne sahıbıyım..44500 tl ye aldım aracı:) vergı avantajı, yakıtı, bagajı, yeterlı donanımı ve tutulurlugu ıle ben tercıh ettım... astra sekıllı bır arac vw da meksıkada falan yapılmıs olsada gayet kalıtelı...jetta 1.2 tsı motor cok düşündürdü beni... bayıdede test aracı yoktu bende gıttım 1.2 tsı yetı test ettım... sonra hemen gıdıp yapıstım jetta ya...bu arada jetta trenlıne harıcını en az 2 ay beklemelısınız... ben 24 mart ta sıparıs ettım bugun aldım... su an sıparısler temmuz ortasına ... bilginize...ayrıca uc ay boyunca sadece sıyah lacıvert ve grı gelecek... buda kopya olsun benden sıze:) eger astra gıbı hb bır arac dusunuyorsanız mutlaka 1.4 tsı comfortlıne golfü inceleyin...
Işte benim konum!
GP mi 2 hafta once satmıştım ama 2 aydır bir araştırma içindeydim.
Sonunda Jetta 1.2 comfortline aldım. Içim çok rahat.
Astra seçenekler arasında vardı ama ben sedan istiyordum.
Sedan seçenekler arasinda focus en yakın rakip idi. 2. elleri çok kaybettiriyor, fiyatı daha pahalı, vergisi daha yüksek, tüketim daha cok, bagaj daha küçük, jettanin kasası daha güzel.
Gelelim jettanin konforuna ve motoruna; ferah iç mekan, arka koltuklarda diz mesafesi çok büyük kocaman bagaj,harika bir sürüş konforu, sessiz motor, sessiz kabin, bu fındık motor bir mucize! Gaza bastığınız anda fırlıyor, müthiş bir tork.
Evet plastik kalitesi düşük, meksika üretimi ama içine binince her şeyi unutuyorsunuz.
Ama yinede herkes kendi gönlündeki aracı almalıdır
Saygılarımla
Henüz araç yeni, şu anda 7,1 ortalama gösteriyor sadece şehir içi.
Ama şöyle bir güzelliği var; araç 1600-1750 devir arası vites değiştirme göstergesinden bir üst vitese geçmek için işaret veriyor. Seri kullanmak isterseniz 2. viteste 100 çıkıyorsunuz. 1.2 motor çekerli diyenler test etsinler.
Kesinlikle yakıtı focus ve astradan düşük.
Yeni Jetta en azından Astra kadar kalitelidir.Eskisine göre kesinlikle daha iyi bir araç oldu.Dediğim gibi benim tercihim Jetta olurdu.Bir de benzinli-turbo uygulamalarında bence VW ve Fiat Grup Opelin bir adım önünde...