-
Slikon + 3m çift taraflı bant :) Slikonu plakanın arkasında kalan bütün yüzeye sıkmayın ileride söktügünüz zaman iz kalır kaportada , çeşitli yollarla cıkarabilirsiniz ama yinede her tarafına sıkmayın :) Çift taraflı bantı plakaya dikey olacak şekilde plakanın arkasına kabartma olmayan yerlerine 5-6 tane kesip yapıştırın :) Dikey olmasının sebebi suyun plakanın arkasından kolayca akıp gitmesini saglıyacaktır.2 uçtan ve isteğe baglı plakanın ortasına yine kabartma olmayan yerlere slikon yaptıgınızda saglam olacaktır :) Atmaması ve saglam olması içinde plakanın etrafından kagıt bantla yapıştırın 1-2 gün öyle dursun sonra sökün kağıt bantları :)
-
ben sanayide yedek parçacılarda satılan silikonlu çift taraflı bant aldım, 1 sene önce plakaları yapıştırdım, 6-7 ay öncede spoileri yapıştırdım, hiiç bir sıkıntı yok çok şükür. silikonla uğraşamam bulaştırırım diye böyle bir yol seçtim aklınızda bulunsun..
-
Vala sokmek acsından kolay olsun dıye bende bugun gıttım cıft taraflı bant aladım.Bauhausda kı reyon gorevlısı 3m den daha ıyısı var onu verım kafan rahat olsun yapıstrıdıktan 12 saat sonra 120 kıloya kadar cekebılıyor dedı.Aldım yaıstırdım bakalım.