Brezilyadaki Yeni SİENA ! Acaba bize ALBEA diye gelir mi? Kasa ve iç tasarım hoşuma gitti. Acaba ülkemize gelir mi bu?
Brezilyadaki Yeni SİENA ! Acaba bize ALBEA diye gelir mi? Kasa ve iç tasarım hoşuma gitti. Acaba ülkemize gelir mi bu?
bikaç tane daha
İçi güzel olmuş ama dıştan pek beğenemedim ben aracı..
Yeni Linea dan çok daha güzel duruyor...
ben pek beğenmedim açıkcası...
Açıkcası Fiat ın fotoğrafçıları enteresan bir açı ile çekiyorlar fotoğrafları güzel olan araç çirkin çirkin olan araç güzel görünüyor. Bu araçta aynen onlardan biri çizgileri gayet güzel ama ilginçtir arkası sanki minibüs arkası gibi çıkmış yandan fotolara bakınca o kadarda yüksek görünmüyor deminde dediğim gibi çizgileri gayet güzel alımlı yeni aveolar ile gayet rahat kapışır ve rahat rahat satar taksiciler kapış kapış alırlar...
Bu araba çıkalı baya oldu diye biliyorum ama Türkiyeye geliceğini sanmam çünkü bunun yerine yerli otoyu bu sınıfta yapıcaklar diye biliyorum..
Çok kötü umarım gelmez.
biz gp'yi çok sevdik
tasarım harikası (!)
Keyif BMW'Dir...
Tam bizim için üretmişler
Leylek gibi havada.
Tampon altları ve marşpiyeller plastik.
Bagaj Büyük
Sanki içi dar gibi boydan!! (Aracın boyu iyi de konsol ve bagaj sanki kokpite çok girmiş gibi.. Ortası dar gözüküyor.)
Muhtemelen dediğiniz gibi yerli üretim de böyle bişi olur
Bu da Albea'nın varisi olur:
*Çakmışlar yine ayna kumandasını ta aynanın arkasına
*Bir de Doğan/Şahin kalıntısı bagaj dirsekleri! (B sınıfı tüm sedanlarda böyle sanırım. Accent Clio Albea)
Konu celenlee tarafından (15/05/2012 Saat 09:27 ) değiştirilmiştir.
Clio symbolden güzel olduğu kesin. 40.000tl istediklerine göre ona buda satılır.
____Little Aston Martin____
içi çok güzel, dışı güzel değil.
fena değil ama araba çok yüksek cross tarzında olmuş.
Albeanin bi gomlek ustudur kalite olarak bu araba
Şirketler için yeni bir seçenek daha![]()
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
yeni bir taksi geliyo![]()
fiattan yine basit bir araba bir aşamadılar kendilerini hep böyle basit arabalar yüzünden marka değeri artmıyor sonra önüne gelen fiata binilir mi diyor haklılarda
oldum olası cılız araba sevmedim sevemedim.bu da onlardan biri
bence sieana adıyla gelirse gelir
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri