Geldiğinde arabayı bulamayıp kaskodan da parayı alamama ihtimali olur![]()
biraz saçma bi soru olcak ama merak ettimşimdi mesela eve dönerken bakkalın önünde duruyom ekmek almak için. 1 dklık işim var ekmek alıp çıkıyom. Bu sürede durunca kontak kapıyormusunuz yoksa kontak kapamayıp ekmekmi alıyosunuz? Çünkü turbo araçlarda beklemek lazım diyolar kontak kaparken beklicem sonra çalıştırcam yine beklicem sonra eve gitcem yine beklicem uznu iş oluyo
Benzin falan çok gidermi dursa araç 1 dk öyle hergün alıyom ayda 30 dk rolanti ederBirde çalınma ihtimalini düşünmek lazım
Geldiğinde arabayı bulamayıp kaskodan da parayı alamama ihtimali olur![]()
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
bencede yürüyerek git spor olur hem
Bu forumda heralde aklıma gelecek en son şey buyduMadem konu açtın cevaplayım,evet kapatıyorum
![]()
100 BİN TL'lik aracın hakkını veremeyende var 30 BİN'lik aracı caddenin gözdesi yapanda...!
bende kapamak istemiyorum ama kapı açık kontak açık biri alır gider korkusu varher sabah pastaneye ugruyorum mecburen kapıyorum.
Konu GP COSKUN tarafından (22/02/2012 Saat 00:33 ) değiştirilmiştir.
eskiden kapatmıyordum taa ki gecenin bir vakti dükkanın önünden kamyonet çalınana kadar...ondan sonra dedim ki çalışmayan arabayı yürütenler çalışan arabayı sağ bırakmazlar![]()
Keyif BMW'Dir...
Aslında benzininden falan değil kapatmak istememem. o kadar yol geliyom bakkalın önünde duruyom bakkal bana bakıyo 15-20 saniye bekliyom arabayı kapıyom ekmeği alıyom. Tekrar biniyom bekliyon falan turbo var diye uzun iş turbo olmasa pat diye kaparım sorun olmaz![]()
bu nasıl bir soru ya![]()
kapa gitsin başguan,torpidodan cüzdanı alıp arka cebime koyuyorum yada dışarısı soguk ceketimi giyiyorum tiyatrosu oyna arabanda sonra kapa çık![]()
Arabada biri varsa kapatmıyorum. Hatun varsa sadece kapıları içerden kilitletiyorum. Tek başımaysam muhakkak kontağı kapatır, arabayı kilitlerim.
Ya da turbosuz araç al
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
burası Türkiye içindeki çocukla götürüyorlar. kesin kapatmalısın. yedek anahtarla kitle ozaman![]()
kontağı kapatıyorum kitliyorum ve fırına öyle gidiyorum yani ben eşşeğimi sağlam kazığa bağlıyorum
sinan her sabah çocuğu okula bırakıp dönüşte marketten ekmekle gazete alıyorunm ama stop etmiyorum,ben ücra sakin bir yerde yaşıyorum,şehir içi vekalabalık bir yerde olsaydım kesinlikle kapatırdım.sen turboyu kolla sefasını hırsızlar sürsün...
punto kadar zevk verseydin güzelim,vites yerine elinden tutardım sevgilim...
benim market biraz yol üstünde 4 lüleri yakıyorum motoru kapatıyorum. aracı kilitliyorum.
Brandam olsaydı keşke![]()
zaten böyle bir soruyuda ancak senden beklerdim kamuran
sen sen ol her daim arabandan inince stop et binince tekrar çalışltır
yoksa bir gün başın fena halde ağrır
benden sana abi tavsiyesi
Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum ; )
Coskun abım Sinan yazmıs konuyu Kamuran degıl sacma sapan konuları herdaim kamuran actıgı ıcın ılk akla gelen ısım kamuran olıyor galıba etkısı halen devam edıyor anlasılan
Başka Kamuran yok ki zaten eleman forumdan uzaklastırıldı yanılmıyorsam
Konu GP COSKUN tarafından (22/02/2012 Saat 00:49 ) değiştirilmiştir.
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri