skydom hakketten çok havalı.. gp larda kronik bi sorun var mı dikkat etmem gereken. skydom sorun çıkartı mı ilerde.. genel olarak titiz ve sakin bi kullanıcıyımdır.
Printable View
skydom hakketten çok havalı.. gp larda kronik bi sorun var mı dikkat etmem gereken. skydom sorun çıkartı mı ilerde.. genel olarak titiz ve sakin bi kullanıcıyımdır.
insallah aynı memnuniyeti bende yaşarım.. ne güzel forum bura :)
Fiat'ı ve özellikle Punto'yu ancak kullananlar anlar. Hayırlısı ile al,kullan,verdiğin kararın ne kadar doğru olduğunu anlayacaksın. Çok zevkli bir arabadır punto.
bedava :)
bagımlılık yapar dikkat et:) ben puntomu görmezsem oturamıyorum evde arada bir balkondan bakıp duruyorum:)
sitede özel park yerim var hemen odamın altında ki camın altı :) sabah kalkıodum arabayı yokluodum.. yukardan cam tavanı görmek zevkli olcak
arkadaşlar aracın motoru 1.4 fire değilmiş bende duyunca şaşırdım. motor 1245cc 65bg lik S5 motormuş bu sebepten dolayı aracı almaktan vaz geçebilirim.. aranızda bu motor hakkında bilgisi olan arkadaşlarım varsa acil yorumlarını bekliyorum.. araba 2011 model gp S5 1245 cc motor hacmi var..
Ilk defa duydum nasil bir motor o yahu gplerde oyle bir motor var miymis?
valla bende duyunca şaşırdım ilk başta dedim acaba satan kişimi yalnış baktı die yada ruhsat mı hatalı die fakat araştırdım ki varmış böyle bi motor.. şuan için sadece varlığından haberdarım teknolojisi konusunda bilgim yok..
evet o motor epeydir mevcut fiyatın makul olma sebebi o sanırım vergi yakıt yönünden avantajlı olabilir ancak performans yönünden tatmin etmez sanıyorum... kullanıcısı olan vardı sanıyorum forumda konulara bakarsanız belki ulaşabilirsiniz
krakercocuk nickli fırat var forumda kullanıyordu, forumu pek takip etmiyor olabilir özel mesaj atarsanız bilgi vericektir.
Motor hacminden dolayi arabadan biraz sogdum gibi bilemiyorum...
Peki bu motorda kullnilan parcalar nedir sonrasinda yedek parca konusunda sikinti yasarmiyim..ulkemizde baska modelerde var mi bu motor..
Ben olsam alırdım. Sonuçta 8.000 km nedir. Bende 3 ay önce 2006 gp fire active aldım. İnan 111.000 kmde aldım. Çünkü Sivas'ta bu araçtan fazla yok ve olanda satmıyor :D
Affedersin, sonradan 12 65 bg olduğunu yazmışsınız. Bu motor seçenekleri pek tutulmuyor. Fiyatın makul olma sebebi bence bu. Siz bilirsiniz ama ben 12, 65 bg almazdım. Satarken sıkıntı yaratabilir.