Arkadaşlar aşağıdaki kaza haberini bugün internette buldum.Habere göre fiorino ve şahin'in sürücüleri yaralı olarak kurtulmuşlar ama şahinin fotolarına bakılırsa gerçekten sürücüsünün kurtulması mucize diyorum.
Ayrıca yeni araçların kasasının eski araçlardan sağlam olduğu da böyle kazalarda açıkça görülüyor.Fiorinonun sadece ön kaputta kasar varken şahin kaç parçaya bölünmüş.
![]()
adam şahinin içinden geçmiş resmen
Allah korumus şahinin kolu kanadı kırılmıs resmen,tuylerım dıken dıken oldu
2009 Grande Punto/2011 Linea/2012 Yenilenmiş Punto
sanırım metal yorgunluğu denen olay bu, avrupada belli bir yaşa gelen araçların trafikten çekilme sebebini bu resim oldukça güzel açıklıyor. o şahin kimbilir kaç defa hangi türlü işlemlerden geçmiştir.
neyse, geçmiş olsun cana bişey gelmemiş en azından
Bende sabah gördüm televizyonda... oldukça ilginç. Şoför mahalline çarpsa araçtakinden eser kalmazmış ama muhtemelen ön soldan çarptığı için kurtarmış. Şahin oldukça çürük zaten belli..
cevap belli şahinin direkler taban sacı çürük kopup gitmiş işte.. allah korusun
Valla fio beni de şaşırttı sanırım tampondaki çelik koruma barları biraz yukarda olduğu için hasar almadan kurtarmış aklıma başka bişi gelmiyo..
off o nasıl bir kaza öyleAllah korusun...
rollıngde arabanın ıcınden gecmeye bu denır arkdaslar
Resmen biçmiş ölüm olmaması büyük mucize. Allah hepimizi kazalardan korusun.
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
Şahinin Fiorinoya göre daha dayanıksz olduğu aşikar ama burada abartı bir fark var.Şahin başka bir araca ya da refüj, duvar, ağaç gibi yerlere de çarpmış olabilir aynı zamanda...
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
şahin gibi bi arabayı yapıp piyasaya sürenler..rahat yatmasınlar yerlerinde...
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
şahin başka bişeyede çarpmıştır tamam dandik kaporta çürük kaporta ayrı bi olay ama bu halede kolay kolay gelmez yani.
Allahın sevgili kuluymuş çok geçmiş olsun şahinin kullanıcısı...evet metal yorgunluğu ve ihmalkarlık bu...Az para ile zevk sefa içinde yaşamaya çalışan insanlar olduk nasılsa...binlerce liraları verip az yakan araba isteriz az para verip araba alırız ayak yerden kesilsin diye...Neyse sonuçta tevekkül yerine olmasını istediklerimizi yaşamak istiyoruz ya...Çıkan manzarayada hayretler içinde kalıyoruz....Allah hepimizi kazalardan belalardan korusun...
İlk defa böyle bir kaza görüyorum şahin resmen ikiye bölünmüş.Allah korusun hepimizi...
bence sahın daha once ortadan kaynaklarla tuturulmus
MKDEMİR
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri