havalar ısınınca bol dur kalklı eskişehir de sıfırladığım sayaç önce 5,5 ten başladı,, 4,5 e kadar düştü.. şimdi 4,7 gibi birşey.. tamam ekonomik kullanıyorum ama bu kadar da olmaz değil mi arkadaşlar..
O dedğin yol bilgisayarı oluyor sanırım. Nasıl sıfırlanıyor? Benimki 7.4 lerde ama sıfırlamadım.
11/05/2012, 18:36
xarsi
Alıntı:
ceb_58 Nickli Üyeden Alıntı
O dedğin yol bilgisayarı oluyor sanırım. Nasıl sıfırlanıyor? Benimki 7.4 lerde ama sıfırlamadım.
aynen de yol bilgisayarı.. Mesela Trip A'da AORT değeri gösterirken, kolun ucunda bir düğme var ona uzun basıyorum ve sıfırlıyor..
11/05/2012, 18:36
aykut_1914
Alıntı:
xarsi Nickli Üyeden Alıntı
ortalama hız 20 km di en son sanırsam...
gözlerinizde sıkıntı vardı en son sanırsam...
11/05/2012, 18:38
xarsi
Alıntı:
aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı
gözlerinizde en son sıkıntı vardı sanırsam...
katiyen yoktur.. uzun kış mevsimi, hep karlı ve şehir içi gidince valla öyle gösteriyor.. aşağı indirtmeyin beni şimdi..
11/05/2012, 18:49
aykut_1914
abicim anlaşamadık heralde,zira ben ortalama hızımı yazdıktan sonra sizin dalga geçer gibi onu yazmanızı ben yanlış anladım,sanırım.
11/05/2012, 23:25
xarsi
Alıntı:
aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı
abicim anlaşamadık heralde,zira ben ortalama hızımı yazdıktan sonra sizin dalga geçer gibi onu yazmanızı ben yanlış anladım,sanırım.
valla öyle bir amacım yoktu ama aradaki farka bakınca harbiden de dalga geçer gibi olmuş benimki.. şimdi bana da çok saçma geldi gerçekten 20 km ortalama hız mı yapmışım yani.. eee.. yürüsem daha iyiydi...