Şehir dışında 100 km 'yi yaklaşık 15 tl gibi bir rakkama gidiyorum tarzı bir cevap veriyorum ben. sorun yok :D
Printable View
Şehir dışında 100 km 'yi yaklaşık 15 tl gibi bir rakkama gidiyorum tarzı bir cevap veriyorum ben. sorun yok :D
Dış görüntüsü yeter bence
Arkadaşlar ben italyan marka bir beyaz eşyanın yetkili servisliğini
yapmaktayım bu soruyu bana soranlara italyan dan başka markaya binmem
diyorum
-abi fiata bu kadar para mi verilir
-abi 3k satamazsin bu araci
-abi siyah niye aldin cizik kir leke gosterir
(abicim hele sen gec yan koltuga kemerinide bagla)
-tobe tobe :))
valla ben bi anlatıyorum birr anlatıyorumm arabasını sattırıppp punto aldırıyoruum o derece :D:D
Bu paraya bu modelde bu donanımda böyle giden araba bulsana diyorum :)
Niye Fiat diye soranların fikri gördüklerinde değişti genelde.
Bu sınıfta alınabilecek en iyi f /p oranına ve de en güzel tasarıma sahip araç bence..
Bence bu sınıfta ne polo ne corsa ne de clio puntoya tercih edilebilecek araçlar değil.Corsa polo ve fiesta puntonun yanına parkedildiğinde bi alt sınıf gibi küçük gözüküyorlar.
Bunu soran arkadaşlara yakıt parasından , ipucu verince eder lan diyolar :)
merhaba , punto dizel otomatik 'e çok yakınım. çevremdeki herkes "neden?" i soruyor. benzinli ya da dizel , manuel ya da otomatik , hiç fark etmez, punto çok keyifli bir araç. aynı parayı verip diğerlerine göre donanımlı bir araç alıyorsunuz, tasarımı çok güzel, yedek parçası yaygın, yedek parçası ucuz, kalitesi fiyatına göre güzel, daha ne olsun.
peki diyorum siz ne alırdınız? dedikleri arabaların hep bir yeri eksik, ya donanımı, ya servisi... hayırlısı ile 3.aracım da yine fiat olacak...
yaşadığım yerde insanların pek tercih etmediği bir araç, daha çok sedan, çabuk satılacağını düşündükleri arabalar var, farklı olması hoşuma gidiyor, arabayı görünce "fiat mı:(" deyip burun kıvırıyorlar:), uzunyoldaki performansı hariç diğer herşeyini seviyorum:)
yerli malı yurdun malı
bana göre punto,polo dan,fiesta dan hele hele corsadan daha güzel ve deyim yerindeyse daha kalıplı bi araç,ara sıra benim aracın yanına fiesta park ediyor balkondan üsten baktığım zaman puntonun daha büyük durduğunu görüyorum,parasına baktığın zaman o araçlar bizim arabalardan daha pahalı,puntonun sürümü daha yumuşak fiestadan vede corsadan.polo kullanmadım.yani arabamı seviyorum ve isteyerek aldım çoook memnunum..
Param buna yettı bunu begendım aldım baskada laf yok :)
bin bi bak dedigimde fikirleri hep 180 derece değişiyor herkesin. 2009 golf u olan arkadaşımIn dediği laf aynen Şu. "Konfor sürüş keyfi freni rahatlığı şehir içi kullanımı golf ten her şekilde ustun"aynen bu benim birşey dememe bile gerek yok adam c sınıfı araçla kiyasliyor resmen.
Ben bu arabayı isteyerek ve bilerek aldım...İçine rahatça sığabildiğim donanım olarak hepsinden daha iyi amacıma hizmet eden bir araba görenler zaten bu soruyu soramıyo fiat süper araba yapmış diyorlar...İşlerim yoğun bakımını 1500km geçtim çok şükür tıkır tıkır gidiyo geçenlerde ustama bi beş dakika uğradım hemen bi yağına baktılar, ''ohoooo abi daha hiç yağ eksiltmemiş durumuda iyi vakit bulunca bakalım '' dediler o kadar ben çok memnunum kısacası...
valla benim arabaactive hiç bir özelliği yok soranlar olursada bunun üstüne motor yok diyorum onlarda haklısın diyorlar nede olsa kendini ispatlamış multijet