bu işe yaramaz daha fazla zarar verirler
en iyisi özendirmektir, çocukların yaşları da önemli tabii
Printable View
Mümkünse araç park edebileceğiniz bir dükkan kiralayın ucuzundan. Olmadı birkaç kişi beraber kiralayın.
Mümkün değilse aracı gören bir yere internetten görüntüyü aktaran bir kamera koyun ve kaydedip dava açın:) tabi bu şaka, ama caydırıcı olsun diye sahte bir kamera koyup çocukara "bakın burada hepsini kaydediyorum" diyebilirsiniz. Gerçi bu nesil o kameranın sahte olduğunu da anlar ya neysee..
aracıma iki defa vurup kaçıldı park halındeyken sağ arka çamurluğum boyandı aracım daha 2000 km de bigün yakalarım diye aracımın içine sopa koydum beyzbol sopası içinde demir var. ve bi keresinde polo avm otoparkında vurmuş park etmiş ve vurulu şekılde kalmış bende hasar yoktu onda vardı ama o sopayı o gün kullanacaktım inadına bekledim oda bayan çıktı ama birgün birine patlıycam :tooleet0:
Ben çocuklardan çok çektiğim için sizin durumunuzu gayet iyi anlıyorum.Bi ara okulda araca bindiğim hergün yeni bir çizik görüyordum.Zaten kaputu 30-40 cm çapında dairesel olarak çizmişlerdi.Bu olaydan sonra aracı komple folyo kaplatmayı ciddi ciddi düşünmüştüm ama daha sonraları zamanla ön kapı tampon derken aracın her bölgesinde büyük veya ufak tefek çizikler oluştu.Artık belli bir çzizkten sonra bu sefer insan takmamaya başlıyor.Ben de artık fazla takmıyorum.Şu an okulda çizilme derdim yok.Sadece ablamgile gittiğim zamanlarda mahalledeki boyu otomobil lastiği kadar olan çocuklar aracı çizerler diye bayağı tırsıyorum.
ön kaputumda top ve ayak izi var 2side göçük ve yamuk,çocuk dövülür mü hiç,çocuktur.. Hepimiz bir zamanlar çocuktuk.
bu arada izmirin neresinden?
çözüm gene de branda. çocuklardan daha az zarar verir.
arabaya güzel bi elektrik akımı bağla bak kimse elleyemicek :)
Selimi iyice psikopta bağlayacaksınız arkadaslar kımımız dövün,kımımız elektrık verın dıyor.
Olaya cocuk gozuyle bakın bıraz gofret ve ıkıde gezdurdunızmı olay belkı tamamdır.Sonra olmadımı cocugu yakalayıp babasına goturun.Calsıtıgınız yer cam kenarında ıse ve aracıda goruyorsa bır pc+bır web cam ıle aracı gun boyu ızleyın ve kayıta alın daha sonra ızledıgınız kayıttan bu cocukları bulmanız kolaylasacaktır en azından babsını tehdıt edersınız sızı mahkemeye verecem dıye sonra hıc bırı araca yaklasmaz
ballıkuyu tekin değildir :)
branda falan inadına çekedebilir