Pop kit çıtaları ile ilgili bir gelişme var mıdır?
Printable View
takip :)
Yanyana parkettiğimde arabadan inerken kapının yandaki arabaya çarpacak kısmına elimi koyupta iniyorum. Tabi herkes benim gibi olmadığı için bunlar oluyor. Kimse istemez arabasının çizilmesini ama can sıkmayada gerek yok bu gibi durumlarda bence.
Çarşamba gecesi sağ arka kapım içine göçmüş. Faili meçhul
Kapı kolu hizasında bulunan çizgi üzerinde de büyük bir çökme var. Alt kısımlarında da çizikler var.
Kapı sürtmesi için en iyisi kapı çıtası almak.95 tl ye satılanlar bayağı iyi koruyor.
Salı günü benimde başıma geldi sol ön ve arka kapılara sürtüp kaçmış birisi ben binmeye kıyamıyorum ama şu an içimden birton küfür saydığım karaktersiz şahsiyet aracıma sürtüp kaçıyor ya bunun bi çaresi yok aslında tavana bi kamera yerleştirilebilse hertarafı gören süper olacak ya
nasıl çarpmşlar öyle :S :S
Murat hocam ölçü alıp aynısını yapacam dediyse yapar:) Ben de takipteyim...
Sirf bu mevzu yuzunden siyah bir aracim oldugundan aracima kapi citasi taktirdim.. Lineanin citalari takildi govde renginede boyandi.. Gozume de batmiyor hem arabayida korumus oluyor..
Sent my iPhone using
Çıta olduğunda yana paketmiş aracın kapısı kesin çıtaya mı değiyor?
Valla model araba pahalı araba fark etmiyor. Olabildiğince uzak yere park ediyorum avm de kimse yürümek istemiyor o yüzden araç girdi çıktısı daha az. Birde otoparka ters park edip yandaki aracın sağ tarafına kimse rahat binmeyecek şekilde yanaşıyorum böylece oradan binemeyen aracı yerinden çıkartıp binmek zorunda kalıyor. :):):):)
Akıllıca. Ben daha çok iki tarafımda da araç olmayacak şekilde park ediyorum.Mesela alışveriş merkezlerinde duvar yada kolon yanlarına park ediyorum enazından iki tarafımda birden araç giriş çıkışını önlemiş oluyorum ve kolona çok yakın park edip diğer yanımdaki araçtan uzak durmuş oluyorum.
çalışmanızın sonucunu bekliyoruz. umarım en kısa zamanda faaliyete geçirirsiniz bende talip olabilirim en rahatsız olduğum şeylerden birisi kapılara vurmaları.