güzel olmuş
Printable View
güzel olmuş
hala 1.4 77 ps lınea mı cıkaracaklar... helal valla 34600 tl ye de satacaklar fıre motoru... ama helal olsun fıata yıne yuzumu kara cıkarmadılar... tjetı bıraktılar ( kı lpg de sorunsuz ender turbolu araclardan) fıre ı bırakamadılar... vıaggıo ya da baglasınlar bu motoru ... fıatın totem motoru mudur nedır bu......
farlara kaş yaptıkmı birazda bastınmı olur sanki... :)
Gene satış rekorları kırmaya devam eder
Önden erayı andırıyor sanki radikal değişikler yok ama yinede fena sayılmaz.
fluence benzetmeye çalışmışlar gibi geldi :)
birmot ta canlı inceledim içi punto dışında biraz makyaj çok oha denilcek bişey yok bu değişiklikleri yapmasaydı yine aynı satardı bence..
şu anda zaten yolda gördüğüm 10 arabadan 5'ü linea, adam gibi otomatik vitesi olsa 10 arabadan 15'i linea olur :)
o paraya insanlar accent blue alır
Saçma sapan bir yenilik olmuş aslında yenilikte denmez makyajlanmış desek yeridir.
Her yerde fluence varken üstelik adam gibi C sınıfı iken kusura bakmasın ama Fiat bu lineayı zor satar artık. Siena dan Albea geçiş değilde tam tersi gibi bir durum olmuş.
clio dıştan hoş araba ama clionun içi deli ediyor.galaride en dolu araçlarından birine bindim.bukadarmı sade olur bir araç göze hitabı sıfır.benim araca binen herkez önce teybin olduğu konsola bakıyor,ardından da göstergelerin olduğu panele.dıştata da piano black boyaya ve arka stoplara....
bu yeni lineanın satışına bugün mü başlayacaklar?