belki olur ama çok zor bir iş ve daha da pahalı olabilir bence satıp skydome lu almak daha mantıklı!
Başlıktanda Anlaşılacağı Gibi Sonradan 2,500 TL versem skydome yapılırmı ? Şimdiden Teşekkürler.
İkinci el Temiz Dizel Otomatik 2010 model üstü araç aranıyor![]()
![]()
![]()
belki olur ama çok zor bir iş ve daha da pahalı olabilir bence satıp skydome lu almak daha mantıklı!
sonradan servis takmaz ama taksa bile orjinal gibi olmaz çünkü skydomelu araçlarda tavan güçlendirme yapılıyor bir sürü ince hesapları var zor iş
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
Yapılmaz diye bişey yok istendikten sonra herşey yapılır ama kimse uğraşmaz bunun için.Arabayı satıp skydome'lu almak tek çare bence![]()
sonradan yapılanların pek fazla randuman vermediğini duymuştum..
Sadece camı 5500 TL civarında bence unutun
5500 TL'Mi !!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
dostum şöyle söyliyim ben yetkili bayide çalışan birisi olarak sağlam bilgi edinerek söylüyorum sonradan yapılmıyor.harcı borcunu geçer randuman alamazsın..
Ozmn Tşkler Enes Bey
![]()
![]()
rica ederim ne demek..inş. bidahakine sky lı bi araba alırsın...
A4 Düşünüyorum.2013e doğru
![]()
![]()
Sunroof kesmez miBir arkadaş yaptırmıştı forumda.
skydoom sonradan olmaz aracın tavan bağlantıları farklı yani tavan farklısunroof ta olmaz orj. gibi olmaz randuman vermez..
bi ark. ek civic vardı büyük kaza yaptı yanlış hatırlamıyorsan sedan eklerde 1.4 lerinde sunroof yoktu ..1.6 ek tavanı koydu sonruuflu buda bi şeçenek tabikide ****
Zor Bir Şeçenek![]()
![]()
![]()
maalesef skydomlu araç fabrikadan ona göre güçlendirilmiş çelik kuşaklı bir tavan dizaynı ile üretiliyor ve öyle geliyor.sunroof yapan yerler var ama ne derece güvenilir ve ehiller bilemem
YENİ HYUNDAİ İ20 1,25 STYLE+PAN 1,25
PUNTO EVO 1.4 FIRE ENGINE DUALOGIC METALIC EVO WHITE SKYDOM GÜZEL ARAÇTI MAZİDE KALDI
haklısnzBnde aracı satıyorum
![]()
![]()
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri