Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Kaputta her hangi bi işlem yaptırıma. yazık günah boşunan boya yapılır satarken zorlanırsın.
Printable View
Geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
Kaputta her hangi bi işlem yaptırıma. yazık günah boşunan boya yapılır satarken zorlanırsın.
geçmiş olsun usta ama herkezin dediği gibi kaputta değişecek bir şey yok benzer bir kazayıda ben yapmıştım çamurluk seninkinden beter durumdaydı seninki gibi çamurlugun uç kısmı katlanmıştı bendede .. bende değişir diye umuyordum ama usta saolsun 10 numara işçilikle değişim olmadan çok da iyi yaptı 2 parçadada değişime gerek yok bence tekrardan geçmiş olsun...
Değişmesi çok şart değil gibi duruyor .
geçmiş olsun
aracımı kayserı ıncırogluna bırakmıstım.far ve sag camurluk degıstı.kaputada lokal boya attılar.goruntu yıne duzeldı.gecmıs olsun dıleklerınız ıcın hepınıze tesekkur ederım...
gecmiş olsun kardeşim canıma gelmesinde mala gelsin takma kafana
kardeş geçmiş olsun bnd. zonguldaktanım herhangi bi yardım lazım olursa elimizden geleni yaparız.
eyv kardesım saolasın...
Geçmiş olsun. Kaputa gerek yok ama çamurluk değişecek gibi gözüküyor... Cana geleceğine mala gelsin... Sıkma canını zaten kaskoda var...
Genelde experler parça değişiminden yana değiller benimde bu şekilde hafif bir kazam oldu yine çamurluktan düzelttiler verdiler. Ben kaputu değiştireceklerini zannetmiyorum ama belki çamurluk değişebilir, sanırım fardada bi zedelenme var. Belki birde o değişebilir.
Kırşehirli hemşerilerim burayıda basmış... Kırşehir Hamit Çamsarı'dan selamlar :)