Akaryakıt tabelada başka pompada başka - Takvim
Valla ben açıkçası hiç bakmıyorum..Genelde kredi kartı ile aldığım için dolum yapıldıgı sırada ödemeye gidiyorum fişi verip anahtarı alıyorum..Bundan sonra dikkat edicem..
Akaryakıt tabelada başka pompada başka - Takvim
Valla ben açıkçası hiç bakmıyorum..Genelde kredi kartı ile aldığım için dolum yapıldıgı sırada ödemeye gidiyorum fişi verip anahtarı alıyorum..Bundan sonra dikkat edicem..
yakıt alırken genelde başında durmak lazım. yanlış yakıt dolumuda yapılabiliyor. Tabeleda farklı pompada farklı fiyat yazması uzun zamandır var.
Birde bazı kendini uyanık sanan pompaçılar aracın yanından ayrılınca kenardaki bidona dolum yapıyor. Yakın zamanda istanbulda benzer olay tvlere yansımıştı.
bir ara benim başıma geldi ağzım yandı onun için yakıt dolumu yaparken başında dururum
başıma geleni anlatayım: depoyu fullemek için istasyona girdim tesedüf gözüm pompanın ekranına takıldı 20 tl lik akaryakıt alınmış. bana sordu ne kadar olsun? ben de depoyu fulle dedim baktım uyanık herif pompayı sıfırlamadı direkt dolumu yaptı müdahale ettim neden pompayı sıfırlamadın sıfırladım felan kem küm etti. ben de dedim ki depoda ne kadar mazot varsa hepsini boşaltıp koyduğun yakıtı hesaplayın dedim çok sert çıkınca diğerleri de tamam dedi yaparız sonradan bizim ki döndü galiba sıfırlamadım felan dedi. yetkiliyle görüştüm diğer gün de işten çıkarmışlar.
meğer sıfırlamadığı yakıtın parasını cebe indiriyormuş uyanık herif.
kesinlikle yakıt alırken başında durun pompayı bazı uyanıklar sıfırlamıyor
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri