arkadaşlar,
bu ürün bana birinden hediye olarak geldi fakat ben bunun nasıl kullanılacağını bilmiyorum yazanlar almanca uygulamayı yapan ve ne işe yaradığını bilen varmı?
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Arabanın her tarafını kapatıyosun cam kapıları yani sonra aracın içine düğmesine basıp koyuyosun (kapılar kapalı) bitince arabayı havalandırıyosun![]()
TSİ Jetta.
Ne işe yarıyor bu sprey ?
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
burdan bakabilirsiniz Klima Fresh LIQUI MOLY - YouTube
ben her yil yaptiriyorum hatta opele serviste, bmw ye de serviste, son olarakta yine farkli bir serviste yaptirdim.verdigin fotoda araba calistirilacak ama klima kapatilacak yaziyor ama benim her seferinde gözlemledigim.
1:motor calistiriliyor.
2:klima aciliyor.yüksek devir.
3:ic havalandirma tusuna basiyorsunuz.
4:spreyi calkalayip ayak havalandirma ya en yakin yere koyuyorsunuz
5:camlar kapali bir sekilde .10 dakika bekliyorsunuz tabiki bekleme isini disarda yapiyorsunuz.daha sonra kapilari acarak arabayi havalandiriyorsunuz.her seferinde ayni islem yapiliyor yilda 1 kez yaptirmak faydali.
. Hemşerim nerelerdesin bir haftadır yoktun özledik ya.![]()
EVO 1.3 MJ DYNAMIC
CHIP TUNNING
nerede satılır bu meret
ben hep buralardayim hemserim denk gelemedik herhaldebir kac ay sonra 2 haftaligina kacacagim oralara görüsürüz insallah.
vallahi Türkiyede nerelerde bulunur bilmiyorum bilen arkadaslar yazarlar .praktiker gibi yerlerde bulabilirsiniz tahmin edersem yada hepsi burda gibi yerlerden
Klima spreyi olarak hepsiburada da satılan aşağıdaki model var. Benzer mi bilmiyorum ama bir ara alacaktım.. Ucuz olanları da var aynısı da.
Liqui Moly Klima Fresh (Klima Dezenfekte Spreyi) 150 ml - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
FİLİTREYİ DEĞİŞTİRDİKTEN SONRA yapsak dahamı kalıı olur acaba?.güzel bişi denemek lazım..
bilgiler için teşekkür ederim şöyle bir mayıs ayı gelsinde deneyelim![]()
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
arkadaşlar bende bu klimadan gelen kötü kokudan şikayetçiyim. geçenlerde aracımı yıkatırken gördüm. oto sauna diye biryer var aracı buharla yıkıyolar. klima kanallarınıda temizlediği ve klimadan gelen bu kötü kokunun gideceğini söylediler. sizce buharla sorun hallolur mu. buhar baya basınçıydı.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri