gecmıs olsun kardesım ınsallah bu son olur bosver cana gelcegıne mala gelsın takma kafana
Printable View
gecmıs olsun kardesım ınsallah bu son olur bosver cana gelcegıne mala gelsın takma kafana
abi çok geçmiş olsun bi kurşun mu döktürsen napsan bilmem ki ..
üstüstte gelmiş sıkıntılı bi durum son olur inş.
geçmiş olsun mehmet abi
geçmiş olsun allah sabır versin
Geçmiş olsun!Arabana mutlaka bir nazar boncuğu tak bir tane de Kuran'ı Kerim as veya güneşlikte küçük bir tane bulundur faydasını göreceksin.Allah tekrarından saklasın!
geçmış olsun bırader
çok geçmiş olsun , inşallah bunlar son olur kardeş...
saolun arkadaşlar nazar boncuğum var ama yinede göze geliyor sanırsam
geçmiş olsun mehmet allah daha büyük kaza bela vermesin inşallah
Mehmet sana bir tavsiye.
Aracına 12 volt elektrik ver.Çarpmayacak ama dokununca titretecek kadar.Çok etkili oluyor.
:):) evet abi en iyisi elektro şok vermek bunlara, peki sen denedinmi böyle bişi ? aslında bende en etkili çözümün bu olduğunu düşünüyorum oto elektrikçisi bir arkadaşım mümkün olabileceğini söyledi ama elektriğin verildiği noktayı iyi tespit etmek lazım ki aynı anda elektrik bütün kaportaya dağılsın diğer elektronik aksama bir zararı olmayacaksa yapılabilir aslında. Tabi bu durumda elektriği devreden çıkartmayı unutup sizinde çarpılma riskiniz olabilir :)
elektrik vermek süper bir düşünce, ben de çok düşündüm bunu, hatta titretmesin küt diye yere düşürsün de bizde görelim kim olduğunu... geçen yaz arabanın camı abartmıyorum tam 7 hafta üstüste kırıldı..ve 6 hafta boyunca hiç bişey çalınmadı,hatta bir seferinde bluetooth kulaklık koltukta kalmış olmasına rağmen dokunmamaış bile..ama son kırışta,bagajda katlı duran bisiklet gitti :(
çok düşündük kim-neden diye...sokakta yaşayan biri camı kırıp,yatıp sabah gidiyor diye bile düşündük..
işte osırada elektrik vermek geçti aklımdan :D
tavsiyeler iç açıcı diil daha iyi bir fikri olan varsa yazsın derleyelim toplayalım uygulayalım hadi türk muçitleri.....
Mehmet bu neki.
Eğer elektrik durdurmazsa daha arabanın her iki yanından alev atan bi makina düşünüyorum.İlkönce elektrik.Buna rağmen içeri girerse sensörler bunu algılayacak ve aracın yanından alev verecek.Zaten o korkuyla bırakır gider ne aldıysa.
Bu sistemde egzosta monte edilen flame kit kullanılabilir.
bak işte bu düşünülebilir ..
başka egzantrik fikirleri olan .
camları açık bırakalım, böylece kıracakları cam olmaz :) eğer sabah araba duruyorsa yaşasın helal paraymış deriz, giderse zaten bizim olmamış demekki deriz :P nasıl ama :D iiiirenç oldu dimi :D
Evet bencede ....
sen en iyisi soğuk bir duş al güneş çarpmış seni):):)
güneşi sadece pencereden görüyorum :) şuan bulunduğum ortam 21 derece ;) ama soğuk bi duş uykusuzluğa da iyi gelir dimi :D sadece 2,5 saatlik uykuyla ayaktayım :( hoş görün artık Mr. Femoli..negüzel fikir işte nesi var canım, Allah Allaaaahh :P
mehmet hocam çok geçmiş olsun.yinede sağlığınıza bir zarar gelmemesi bile sevilinecek bir durum.umarım bu son olur problemsiz mutlu günler geçirmeniz dileğiyle.
Ne fark edecek bak uykusuzmuşun sen bence erken çık da yat sonra yanındaki çalışan arkadaşlarına acırım :prop0000: bize böyleyse kimbilir onlara ne yapıyorsundur....:uhm00000: miss esen
Hocam çok teşekkür edrim umarım bu kurgu bir son bulmuştur son durak gibi olduk kaçış yok :):):)