fiatı değilde direk servisi arayıp yardım istemeyi dene derim
Arkadaşlar aracım ikinci el. İkinci elde sık yaşanan durum maalesef teyp kodu yok. Akü değişimi yapıldığı için araç kod istiyor. Fiatı aradım servise gidin dedi. En yakın servis 70 km uzakta. Basit bir kod için git gel servis falan derken teyp parası vermek durumunda kalıcam. Bilgi sahibi bir arkadaş ilgilenirse çok teşekkür ederim...
BP Nr.
7 647 386 316
Fiat Nr.
735 446 971 0 teyp bilgileri...
Fiat - Grande Punto 1.4 Fire Dynamic
fiatı değilde direk servisi arayıp yardım istemeyi dene derim
teybinizi söktürün arkasını çevirin ve gördüğünüz numaraları 533-2332667 telefonu arayarak bilidirin yardımcı olayım..
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
Müslüm bey yardımınızı esirgemediğiniz için size minnet borçluyum. Bu zamanda insanlar yakınlarına bile istemeye istemeye destek olurken işi gücü bırakıp tanımadığı birine yardımcı olmak çok büyük bir erdem. Yaklaşım tarzınız, konuşmanız bunu ne kadar içten yaptığınızın da kanıtı. Size ve iki kez işini bırakıp yardıma gelen Erkan beye çok çok teşekkür ederim. Allah sizin gibi insanları aramızdan eksik etmesin.
"Yapılan iş sizin açınızdan ne kadar zor ya da kolay bilemem ama beni çok büyük bir emekten kurtardınız"
Fiat - Grande Punto 1.4 Fire Dynamic
ne mutlu size faydamız olmuş..teşekkür ederiz...
TÜRKİYE,ATATÜRK Ü ALLAH A BORÇLUSUN.GERİ KALAN HERŞEYİ DE ATATÜRK E......
SIZ ULKENIN SEREFINI KORUYUN...O SIZIN GELECEGINIZI KORUR..!!!!
işte bu forumu bu yüzden seviyorum herşeyin paradan ibaret olmadığını bilen insanlarla olmak beni mutlu ediyor...
bir kaç gün önce arabam kendi kendine teyb kodu istedi, müslüm bey e ulaşarak bana yardımcı olmuştur. kendisine ve benimle ilgilenen arkadaşa teşekkürü bir borç bilirim teşekkürler müslüm bey
FİAT FİORİNO
Bp.nr.
7 647 301 316
ıdent nr.
735 478 084 0
2250 mp3 te sb05
blaupunkt gmbh
815bp730198506241
(((...... Acillllllll
Müslüm Bey çok teşekkür ederim. İstanbul'a yolunuz düşerse bir yemek borcum olsun. Saygılar
Bir arkadaşımız şöyle bir konu açmış
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...dali-olur.html
müslüm bey merhabalar fırsatınız olursa benimde sorunumu çözerseniz çok mutlu olacagım (aracım 2006 grande punto yeni kasa)
BP-NR:7 646 329 316
FİAT NR 735 429 530 0
BP632967464386 (Yan taraftaki rakamlar) mail adresim -ekmekci5867@hotmail.com
teyp kodun:1661
benim araç aküyü sökünce teyp kodu istemiyor. ama bu paylaşım benimde ilgimi çekti, yardımlaşmayı görmek güzel, insanı mutlu ediyor.
Arkadaşlar merhaba, acil teyp koduna ihtiyacım var. Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum
Teybin üzerindeki bütün seri numaraları yazıyorum, hangisi gerekli bir bilgim yok
HW Ver: 282280207
SW Ver: 17
7355261540
Chevrolet Captiva LTZ 2.0 Diesel AT - 2011
Opel Mokka 1.4 Turbo AT
12 haneli bp kodunu rica edeyim. 815BP829782368877 gibi.
Konu ibrahimaydin tarafından (30/01/2016 Saat 15:24 ) değiştirilmiştir.
Hocam çok teşekkür ederim, kartını buldum. Aracı sattım, teybi çıkartıp multimedia taktırmıştım, teybi de bugün sattım ayrıca. Kartı sonradan evde buldum, vermemişim aracı satarken.
Hatta aracı alırken yedek anahtarını bile sormamışlar, yedek anahtarını da buldum, o da hala bende duruyormuş
Chevrolet Captiva LTZ 2.0 Diesel AT - 2011
Opel Mokka 1.4 Turbo AT
Rica ederim. Amaç yardımlaşmak. Alana da satana da hayırlı olsun
Arkadaşlar bu teyp kodu bütün punto serilerinde var mı? 2012 puntoda teyp uzerinde boyle kod yazmiyor. Teybi söktük-kabloları çıkardık ses sistemi yaptirdim deck cevirici-amfi filan takıldı. Kod filan soracak diye korktum ama hiç sormadı.
GT-N7100 cihazımdan gönderildi
biR derdiM vaR biN dermanA değişmeM
Teyp şifreye ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz arkadaşlar
bp-7 646 329 316
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri