Maliyet nedir arkadaşım bu sanrufun?
Printable View
Maliyet nedir arkadaşım bu sanrufun?
Hayırlı olsun güle güle kullan
hayırlı olsun. fotoğraflarını görebilirmiyiz.
arkafaşlar konu tarihine bakarmısınız hortlamış konu
Bencede hortlamış:)
Zaten artık su almaya başlamıştır :)
yeni taktıran bi arkadas yazmıs 4üncü sayfada o yuzden hortlamış konu
güle güle kullanın ne kadara maloldu acaba
On numaraaa :) spor görünüme artı katmş emeğinize sağlık . Güle güle kullanın
grande punto'ma webasto marka Hollandia large 300 modelini takdırdım. ankara şaşmaz ankaotomtiv'de. işin ehli kişiler. 3 yıl garanti. elektrikli, tek tuş özelliği, 2 adet hafıza, sıkışma önleyici, perdeli, çok şık. maliyeti 1200 lira. sonradan yapılan sunroofların su tahliyesinin olmaması nedeniyle, uzun bir süre konuyu araştırdım. dikkatli kullanım olursa, kaliteli malzeme, iyi işçilik olursa hiç bir sorunun çıkmayacağını öğrendim. iyi ki yaptırmışım. sürücü açısından süper bir keyif. fotoğrafları da yayınlayacağım. herkese selamlar.
1 haftadır ankara'da yağmur ve kar yağışı var. aracımı dışarıda bıraktım. su sızıntısı yok. 16 cse 79 sevgili kardeşim. konu hakkında bilgin yoksa lütfen mide bulandırma.
rüzgar sesi geliyormu tavandan birde arabanın esneme zamanlarında gıcırtı geliyormu sunrooftan dolayı.bu sorunlarında yoksa çok iyi derim.güle güle kullanın.
atalay sunroof yakıt ekonomisi sağlamıyor biliyosun dimi :D
yazın klimayı açacağına tavana sunroof açtır :D . işin şakası sunroof gerçekten yazın ekonomi korunumu sağlayan ayrıca konfor ve keyif verecek potansiyele sahip kitlerden.
bana sorarsan hakan abi ekonomiklik aynen devam eder sadece biraz daha kilosu artacak arabanın o kadar.
fotoğrafları çok iyi çekemedim.
süper olmuş güle güle kullan
ben de baya beğendim özellikle beyaz arabada daha güzel duruyor. ama epey masraf etmişsiniz umarım karşılığını fazlasıyla alırsınız...
Güzel duruyor,güle güle kullanın...
gayet guzel olmuş işciliğide iyi gözüküyor hayırlı olsun
fotografları araba pazarında mı cektın :-) hayırlı olsun dıyelımmı arabanı satıyormusun _?
Ayrı bir hava katmış, hayırlı olsun.
bence de çok güzel olmuş....
Ayrı bir hava katmış bencede hayırlı olsun güle güle kullanın.
arakdaslar bence ayrı bır hava katmıs kabulumde orjınal skydowe yerını kesınlıkle tutmaz dıye dusunuyorum
Orjinalinin yerini tutmaz ama bu da güzel bence. Evo'ya yaptıran, yaptırmaya cesaret eden var mı:)
Ankara'da beyaz puntoda gördüm sonradan yapılmış sunroof
beyaza mükemmel gitmiş diyebilirim
Hort u kess :D :D Çok güzel olmuş vallahi ama :)
Sağlam hort :)
Evet acayip hortlattim:)
bir hortlatmada benden... :) güzel olmuş bencede... yakışmış...
bunu ruhsata isletmek gerekmezmi aceba
gerekmez hort :D
Punto Evo için sunroof centerla görüşüyorum. açılacak alanda tavanın iki kısmını birleştiren kuşak/bar var mı ona bakıyorlar. Yoksa sadece tavan sacının kesilmesi güvenlik anlamında hiçbir sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum. Ancak kuşak/bar varsa açılacak yerde yaptırmayacağım zira o barlar tavanın rijitliğinden tutun da çökme vb. güvenliği etkileyecek hususlarına kadar çok önemli. haber gelsin, sizlerle paylaşacağım. Yaptırırsam da resimleri eklerim inşallah.
Sunroof tavan barının olduğu yere geliyor arkadaşlar. Grande ve evolarda sonradan sunroffu unutun.