Konuyu silsek mi acep... Konu farklı noktalara gidiyoo![]()
Konuyu silsek mi acep... Konu farklı noktalara gidiyoo![]()
Bunlar?
Arabayı yola yıganlar?
At gözlüğünü bi çıkartsana sen?
ALLAH KİTAP AŞKINA NE BENİMLE İLGİLİ NEDE DİZELLE İLGİLİ BİŞİ YAZMA YOKSA ATILMA SEBEBİM OLUCAKSIN ŞU FORUMDAN!
bi benim mehmet abime yazdıgım birde onun bana yazdığı uslüba bak,birde kendi yazdıgını tart,bıkkınlık geldi senin yazdıklarını okumaktan son 1 haftadır
Kamurana razıydık biz ..
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
Ulan kamuranın bu forumda aranacagı günleride gördük ya![]()
![]()
helal olsun sana Pantur
![]()
Kubilay burada benim yazdığım Aykut'a karşı birşeyi ispat etmek için yazılmış birşey değildi sadece kendi düşüncemi yazdım ama onun dediği tüketimede katılıyorum doğrudur öyle de yakıyordur ben inanıyorum ama bende kendi fikrimi yazdım. Neyse artık konu daha fazla dağılmasın ve saygı sınırlarını aşmayalım birbirimize karşı, herkesin düşüncesine saygı duymak lazım.
Konu effect1903 tarafından (26/03/2012 Saat 09:32 ) değiştirilmiştir.
şakacı şey seni![]()
ßenim SüRdüqüm hayaTın qeRi viTeSi yoq... qeÇmiŞimi Sadece dikiz aynaSından SeyRediyoRum
ben dedim ama daha önce Kamuran sakal gibidir kestikçe daha gür çıkar diye![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Can Murat bu Kamuran deildi yaama daha korkunçtu bu gerçek
![]()
daha GÜR dü işte bu abi![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
ne kamuranı ya o gene ıyıydı... ben boyle ınsan gormedım hayatım boyunca yok boylesı...ama bu kesın gelır ben dıyım...
ben olsam kovulduğum yere bir daha gelmezdim![]()
boşver Aykut boşver![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri